Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Pioneer DJM-REC: Felvétel készítés játszva egyszerűen

Pioneer DJM-REC: Felvétel készítés játszva egyszerűen

A Pioneer DJM-REC alkalmazással könnyedén lehet fevenni, streamelni, némi utómunkát végezni a már korábbi rögzítéseken vagy akár archiválni. Appstore-ból letölthetjük iOS eszközünkre, a bevezető időszakban 30 napos próbaverziót ingyenesen. Ezalatt a 30 nap alatt teljes hozzáférést biztosít a gyártó az összes funkcióhoz. Utána 10,99 euroért lehet tovább használni.

Kitűnő minőségben lehet a mixet rögzíteni (válsztható WAV vagy AAC formátumban, választható bitrátával és mintavételezési frekvenciával)

A felvétel két féle módon történhet, egyrészt a kompatibilis keverőkhöz* szimplán USB kábellel rákötjük pl. a telefonunk, valamint az iPhone vagy iPad beépített mikrofonján keresztül. A mixünket nem csupán felvenni de rögtön Live Stream-elni is lehetőségünkben áll. A beállítások között pedig olyan kényelmi funkció kapott még helyet mint az Auto REC és Auto STOP.

* Ahhoz, hogy DJM-REC appot használhassuk a keverőkkel (támogatott keverők: DJM-TOUR1, DJM-900NXS2, DJM-750MK2 és DJM-450), firmware frissítére lesz szükség!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …