Legfrissebb tartalom
Főoldal / Információk

Információk

Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 10:00-13:00 13:30-18:00

Telefonszám: 06 1 332 7105 | 06 1 222 4666 | 06 30 200 0204

Webáruház: www.zajaruhaz.hu, webshop@zaj.hu

Email: zaj@zaj.hu

Cím: 1066 Budapest, Jókai u. 11.

Üdvözöl a Zaj Studio.

Itt megtalálnak Téged a legújabb hírek. Ha újdonságokra vágysz mindig érdemes visszanézni, és feliratkozni hírlevelünkre!

A Zaj Studio-ban biztosítani tudjuk szinte minden eszköz kipróbálását, szakmailag felkészült kollégáink pedig megpróbálnak tanácsokkal segíteni a megfelelő eszközök kiválasztásában. Arra törekszünk, hogy mindenki a számára alkalmas eszköz boldog tulajdonosa legyen, így a tapasztalatok alapján előfordulhat hogy sokszor kedvezőbben alakulnak a ráfordításaid mint azt előzőleg gondoltad.

Ha csak a weboldalunkat böngészed akkor is van lehetőséged szakmai segítséghez jutni, lévén hogy on-line kollégáink folyamatosan rendelkezésedre állnak. Ehhez mindössze a webáruházunk felületére kell navigálnod ahol ők biztosan rád fognak találni. Kérdezz tőlük bátran!

Szolgáltatásaink közé tartozik még az épülő és a már megépült szórakozóhelyek technikai állapotfelmérése, tanácsadás a fejlesztésekhez, rendszerek komplex megtervezése és felépítése.

Mai modern világunk szerves része az informatika és természetesen ez a DJ-k világában is jelen van. Gyakran gondot okoz a felhasználóknak a DJ pult összeállítása, a kontrollerek és hangkártyák konfigurálása, melyben – előzetes időpontegyeztetés után – kollégáink személyre szabottan tudnak megoldásokat nyújtani. Mindezek alapfeltétele, hogy a számítógépeden kizárólag jogtiszta szoftverek üzemeljenek.  

Megújult üzletünkben külön helységet (Zaj Studio Meeting Point) alakítottunk ki arra, hogy bárki a szakirányú megbeszéléseit nálunk a város szívében ejthesse meg. Kényelmes, nyugodt körülményeket biztosítunk kis létszámú megbeszélésekhez, rendszertervezéshez, booking-hoz vagy akár csak úgy spontán eszmecserékhez – a kávét és az üdítőt mi adjuk mellé! 🙂

Budapest szívében vár rád egy hely, ha közel áll hozzád a DJ-k és a szórakozóhelyek világa, látogass meg minket.