Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 szinti

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 szinti

Napok óta lelkesen közvetítünk a NAMM 2017 újdonságairól, az irányról, amerre a gyártók haladnak, de ha úgy gondoljátok, hogy a Pioneer DJ fogja szállítani az esemény következő nagy durranását, sajnos csalódni fogtok. A Pioneer DJ inkább kicsit elkóborolt a producer vonalon és a legendás Dave Smith közreműködésével megalkotta a Toraiz AS-1-et, egy kisméretű szintetizátort.

Lássuk a sajtóközleményt:

monosynth_frontangle_B_low_0105

“Tisztán analóg – Ismerd meg a Toraiz AS-1-et

Analóg monofón szintetizátor a stúdiómunkákhoz és élő előadáshoz

2017 január 19. – A producerek ma már olyan elektronikus eszközöket használnak a dalkészítéshez, mint a szintetizátorok vagy a dobgépek. Ezért a Dave Smith Instruments-szel karöltve egy új monofón szintetizátort hoztunk létre: a TORAIZ AS-1-et. Ez a szintetizátor a TORAIZ termékcsalád második zenei eszköze, mely új kreatív lehetőségeket kínál a stúdióban és a színpadon egyaránt, így követve a 2016 augusztusában kiadott TORAIZ SP-16 live sampler által indított irányt.

A TORAIZ AS-1-et egy teljesen programozható, analóg szintézis motor vezérli, mely a Dave Smith Instrument Prophet-6 (a klasszikus Prophet-5 modern újragondolása) szintetizátor diszkrét analóg áramkörén alapul. Dave Smith-szel létrehoztunk egy olyan eszközt, mely erőteljes analóg hangot alkot, így ideális választás a professzionális és törekvő producerek számára.

A DJ és produkciós eszközök készítése során szerzett tapasztalatunk segített az új szintetizátor felhasználói interfészének és előadói élményének tökéletesítésében. Az intuitív vezérlés magában foglal paraméter gombokat, amelyekkel egyszerűbb és drámaibb változásokat egyaránt elérhetsz, így teheted egyedivé a készülő zenét. A touchpad-szerű billentyűzettel és a csúszkával zenélés közben is alakíthatsz a hangzáson. Ha pedig még többet akarsz, a Prophet-6 szintetizátor hét beépített effektje -a vadonat új digitális torzítóval együtt – rendelkezésedre áll.

Ha a TORAIZ AS-1 szintetizátort és a TORAIZ SP-16 live sampler-t összekötöd MIDI-n keresztül és a sampler kifinomult szekvenszerét használod, még komplexebb mintákat alkothatsz, miközben azt az analóg hangzást használod, amit a szintetizátorral kreáltál. A két TORAIZ eszközt PRO DJ Link-en és MIDI-n csatlakoztatva a DJM keverődhöz egy olyan kombinációval dolgozhatsz, ahol a CDJ felel a zenelejátszásért, a TORAIZ SP-16 adja a loop-ot és a TORAIZ AS-1 generálja az egyedülálló analóg leadet szinkronban a zene BPM-ével.

A TORAIZ AS-1 márciustól elérhető 549 Euros várható áron (ÁFÁ-val).

…”

Hamarosan érkezünk a további részletekkel!

Forrás: DJWorx

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …

Vélemény, hozzászólás?