Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Laptop állványok – Best of ZajDJ!

Laptop állványok – Best of ZajDJ!

A technika és a zenei kultúra fejlődésével elengedhetetlenné vált a különböző hasznos DJ kiegészítők megtervezése, megszületése. Ezek közül most a laptop állványokról ejtenénk pár szót, hogy megkönnyítsük mindenki számára a választás dolgát.

Jelenleg a webáruházunkban (www.zajaruhaz.hu) közel tíz különböző laptop állvány közül választhattok és ennek a kis cikknek az volna a lényege, hogy praktikussági, valamint felhasználási szempontból is nyerjünk rálátást erre a roppant hasznos kiegészítő eszközre. Ezért kiemeltünk 5 különböző terméket és pár gondolattal kiegészítve be is mutatjuk őket a számotokra.

Kezdjük is a sort talán a legnagyobb méretű és önsúlyú állvánnyal, ami nem más, mint a:

Magma – Control Stand (red)

magma-controller-stand-dj-controller-and-laptop-stand-red-new-6ba9cd1036bd1450cbff261975ca1554Ez a masszív konzol tökéletesen használható stúdiókban, klub installációkban és akár házi használatra egyaránt. magma-control-stand-redAmikor szembesülünk azzal, hogy “nagyon szűk a hely a DJ pultban” vagy a “hova tegyem a kontrolleremet?” problémával, akkor jön a képbe a MAGMA CONTROL STAND, mely egy igazán helytakarékos megoldás és tökéletesen illeszkedik a 12 incses keverők fölé, mint például a Pioneer DJM-800. Minden tartófelülete és a talpa is csúszásmentes, gumibevonatot kapott a lehető legnagyobb stabilitásért. Itt érdemes megemlíteni a magasságának előnyeit, ami által kicsi az esélye a laptopba vagy kedvenc kontrollerünkbe beleboruló ital, hamu, stb. okozta károknak. A fix szakaszokban állítható magasságnak és szélességnek köszönhetően rengeteg eszközt rá tudunk helyezni. A stabilitását illetően pedig, amint felhelyezzük rá eszközeinket igen merevvé válik és kitűnően bírja a nyomkodás során keletkező billegést, bemozgást.

Méretek: 300-360 mm x 240 mm x 280-390 mm
Súly: 3 Kg

Listaár: 26.399Ft, web-es rendeléssel: 25.871Ft

Magma Control Stand Red Webshop

Itt jegyeznénk meg, hogy megtalálható egy kísértetiesen hasonló tudású termék is áruházunkban, amit a szintén profi eszközeiről híres Reloop cég készített, hogy bővítse termékpalettáját.
A neve Reloop Controller Station és tudását, kialakítását tekintve igazán jó alternatíva is lehet a Magma Control Stand-hez képest.

Reloop Controller Station

Méretek: 370 mm x 660 mm x 440 mm
Súly: 2,8 Kg

Listaár: 14.500Ft

Reloop Controller Station

Webshop

Magma – Laptop Stand Traveler Silver

magma-laptop-stand-travelerA Magma Laptop Stand Traveler egy kimondottan erős, viszont ultra-könnyű és összehajtható állvány, melyre laptopot (12″-15″ méretig), iPad-et vagy egyéb, kompakt eszközöket (mint például: Maschine, APC-20, MPD-18, Launchpad, stb.) helyezhetünk. Kifejezetten sokat utazó DJ-k fogják igazán értékelni kis tömegét és összehajthatóságát, így rengeteg helyet megspórólva a táskájukban. Gyári tartozéka egy zipzáros hordtáska.

Méretek: 300 mm x 220 mm x 230mm (Összecsukva: 300 mm x 275 mm x 20 mm)
Súly: 1,25 Kg

Listaár: 28.000Ft, web-es rendeléssel: 27.440Ft

Magma Laptop Stand Traveller

Webshop

Reloop – Laptop Stand v.2

reloop-laptop-stand-basic-example

reloop-laptop-stand-basicEzzel a robosztus kialakítású laptop állvánnyal végre a kívánt magasságba kerül a hordozható számítógép, így helyet szabadíthatsz fel a DJ-pulton. Könnyen összeszerelhető, a csomag tartalmazza a szükséges csavarokat és az állvány megfelel valamennyi kapható különböző méretű laptop típushoz. Könnyen összeszerelhető és lefixálható a négy nagy csavarfej segítségével. A gyártó egy vékony habszívacs réteggel gondoskodott arról, hogy az állvány teteje és alja csúszás és rezgésmentessé váljon.

Méretek:
– Szélességek: 240 mm, 265 mm, 290 mm
– Magasságok: 235 mm, 275 mm, 315 mm, 360 mm
Súly: 2,3 Kg

Listaár: 9.700Ft

Reloop Laptop Stand v.2

Webshop

Magma – Laptop Stand Riser Black

magma-laptop-standmagma-bags_laptop-stand-riser_mga75551_midA Laptop Stand Riser egy kompakt, összehajtható, könnyűsúlyú állvány. A maga 800 grammjával, 2,5 cm-es összehajtott magasságával valószínűleg a legkisebb és a legkönnyebben szállítható DJ laptop állvány a világon. Kissé döntött felső része és a négy lába csúszámentes felületet kapott a lehető legnagyobb stabilitás biztosítására. Négy pontban állítható a magassága (10, 17, 21 és 25 cm), ezáltal a legváltozatosabb összeállításokhoz is remekül illeszthető, melyek laptopokat is tartalmaznak (13-17 col) és/vagy kompakt konktrolleket, mint a NI Maschine, Novation Launchpad vagy az Akai MPD-18. Gyári tartozéka egy zipzáros hordtáska.

Méretek:  250 mm x 100 mm/170 mm/210 mm/250 mm x 250 mm (Összecsukva: 250 mm x 25 mm x 250 mm)
Súly: 0,8 Kg

Listaár: 9.600Ft, web-es rendeléssel: 9.408Ft

Magma Laptop Stand Riser Black

Webshop

Reloop – Laptop Stand Flat

Reloop Laptop Stand flat

reloop_laptop_stand_flatEz egy vékony és egyben alacsony kialakítású laptop tartó, melynek tartozéka az opcionálisan rászerelhető hangkártyatartó tálca is, aminek kifejezetten a timecode rendszert használók örülhetnek. Szintén nagyon praktikus lehet azok számára, akik a munkaállomásuk mellett akarják használni például egy stúdióban, mivel pont megfelelő magasságra emeli a laptopot a csatlakoztatott külső monitorjunkhoz képest, így felszabadítva egy kis helyet az asztalon. A gyártó egy vékony habszívacs réteggel gondoskodott arról, hogy az állvány teteje és alja csúszás és rezgésmentessé váljon.

Méretek: 303 mm x 122 mm x 273 mm
Súly: 2,1 Kg

Listaár: 9.300Ft

Reloop Laptop Stand Flat

Webshop

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?