Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Reloop Wave sorozat

Reloop Wave sorozat

A Reloop első stúdió monitor szériája 5 és a 8 inches mélysugárzóval került piacra, melyek jól lefedik a dj-k és a otthoni producerek által támasztott igényeket.

_225245_reloop_pp_1407326306Mind a két modellen részletesen állítható a hang karakterisztikája, hogy könnyedén kiküszöbölhessük a szobák akusztikájából eredő problémás frekvenciákat. Kapunk mélyvágást is 60 vagy 80 hertz-nél, ami hasznos, ha például külön sub-bal szeretnénk használni.

 

Bemenetek szempontjából nagyon jól el van látva az eszköz: kapunk szimmetrikus 6,3 mm-es jack és XLR bemenetet, valamint egy aszimmetrikus RCA-t. A bemenetek között a mellékelt monitor vezérlővel is választhatunk, mely a hangerő mellett mute és standby funkcióval is rendelkezik. Ez a kényelmi funkció nagy mértékben felgyorsítja a munkafolyamatot, főleg ha több forrást is használunk egyszerre. A monitor előlapján visszajelzést is kapunk a kiválasztott kimenetről, aminek a fénye kissé erősnek tűnhet sötétebb környezetben.


Nagy előnye mind a két típusnak, hogy a passzív hűtőbordák a hátlapon kívül helyezkednek el, így csökkentik a hőterhelést a membránokra nézve, ezzel növelve az eszköz tartósságát. Az előlapi reflex nyílás mind a két modell esetében elősegíti a hangfalak elhelyezését, mivel így a mély tartomány nagysága kevésbé függ a faltól való távolságtól.

Hangzást tekintve elég eltérő a két modell: a Wave 5 inkább multimédia, belépő szintű produceri munkákra és minőségi zenehallgatásra alkalmas, míg a Wave 8 már inkább a professzionálisabb felhasználókat célozza meg. Ahogy az a 8 inch-es mélysugárzóval szerelt verziótól elvárható sokkal részletgazdagabb méllyel rendelkezik. Ami nagy előnye, hogy alacsonyabb hangerőn is tisztán kivehető minden frekvenciatartomány, ami hosszan tartó használat során nagymértékben kíméli a fülünket.

 

reloop_wave_8_8

Reloop Wave 5

Reloop Wave 5

Webshop
Reloop Wave 8

Reloop Wave 5

Webshop

Ezt is látnod kell!

Az eső sem árt neki

Az akkumulátoros rendezvényvilágítás egyre népszerűbbé válik. A BeamZ igazi mérföldkövet állított fel a BBP sorozatával. …

Vélemény, hozzászólás?