Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / Reloop ajánlata a nyárra: Groove BlasterBT

Reloop ajánlata a nyárra: Groove BlasterBT

Úgy is mondhatnánk, hogy mobil a buli a Reloop új, hordozható hangfalával!
A fiatalokra és a nyári szabadság érzésre gondolva a Reloop bemutatja a Groove Blaster BT-t.

Ez egy hordozható, 100 W-os hangszóró, amely méretéhez képest nagy hangnyomásra (SPL) és masszív basszusokra ugyanakkor tiszta hangzásra képes. Ami képessé teszi erre az az, hogy kiváló minőségű “D” osztájú erősítőt kapott valamint 5 hangszórós 3 utas hangrendszert (1x 6” mély-, 2x 3” közép-, 2x 1” magas sugárzó).

A beépített Bluetooth 4.0 csatlakoztathatóség biztosítja, hogy a Reloop Groove Blaster BT-hez könyeddén és akár 30 méteres távolságból is stabil jelátvitellel kapcsolódjanak a mobileszközök. A vezeték nélküli NFC kapcsolat pedig az egyszerű és gyors csatlakozásra valamint beállításra ad lehetőséget az ezt támogató készülékek esetében.

A használt üzemmódtól és a csatlakozástól függően akár 10 óra működést is el lehet érni a beépített Li-ion (6600mAh) akkummulátorral. A hátoldalon található még egy 3,5mm jack (AUX) csatlakozás valamint USB aljzat (mobileszközök töltésére).
Amennyiben két Groov BlasterBT áll rendelkezésre akkor a Smart Link funkciónak köszönhetően összeköthetőek és ezzel fokozható a hangzás és élvezetesebb lesz a zenehallgatás.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …