Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Zenélj és NYERJ! Nativ Instruments feat. Metapop verseny

Zenélj és NYERJ! Nativ Instruments feat. Metapop verseny

Mi lehet jobb annál, mint szórakozva nyerni?! Most itt a lehetőség a Native Instruments és a Metapop jóvoltából egy producerversenyre, amit az új KOMPLETE KONTROL A-sorozatú billenytűk kiadásának megünneplésére szerveztek meg.

A nyeremények is kecsegtetőek:

  • 1. helyezett: Komplete Kontrol A61, Komplete 12 Ultimate, 3 választható Expansion csomag és NI shopban beváltható kedvezményes kupon.
  • 2. helyezett: Komplete Kontrol A49, Komplete 12, 3 választható Expansion csomag és NI shopban beváltható kedvezményes kupon.
  • 3 .helyezett: Komplete Kontrol A25, Komplete 12 Select, 3 választható Expansion csomag és NI shopban beváltható kedvezményes kupon.

Maga a kihívás: Lazer DICE bővítőcsomagból legalább öt egyénileg választott mintát használva kell komponálni egy zeneszámot (egy percnél hosszabb legyen). Ezután már csak annyi a teendő, hogy fel kell tölteni. Legyen megadva, hogy milyen hangok lettek felhasználva. Nincs műfaj és stílus megkötés, mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját.

A szerzemények közül a Native Instruments csapata fogja a legvégén kiválasztani a nyerteseket, mégpedig a kreatívitás, technikai készség és zeneiség figyelembevételével.

Beküldési határidő: 2018.12.05.
Ide klikkelve lehet jelentkezni.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …