Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / V-moda fejhallgató erősítő kábel

V-moda fejhallgató erősítő kábel

Ez a cikk kivételesen nem DJ-knek és producereknek szól, hanem az igényes zenehallgatás szerelmeseinek!

Mindig van új a nap alatt – persze mindenki csinált már fejhallgató erősítőt, lightning csatalakzósat is biztosan, de ilyet szerintem még senki!

A V-moda bebizonyította, ha valaki odafigyel, egy brand színvonalát igenis meg lehet tartani! Ezzel a nem régiben megjelent fejhallgató erősítővel öregbíti hírnevét a gyártó.

Persze, most mindenki mondja, hogy “De minek?!”. A kérdés jogos, de aki szereti az igényes zenehallgatást, és ezt nem szeretné útközben sem nélkülözni, annak ez egy tökéletes választás.

“Jól szól az iPhone!” Igen, jól szól, de mit szólsz hozzá, ha azt mondom, hogy jobban és hangosabban is fog szólni a zene a telefonodról, és még átlagosan 5%-kal kevesebbet fog fogyasztani zenehallgatás közben, és mindezt külső akkumulátor és mindenféle dobozka nélkül.

Ha megnézzük a hordozható fejhallgató erősítő piacot, akkor nagy százalékban a telefonból kijövő, a telefon által átalakított hangot erősítjük, ami nem biztos, hogy a legjobb megoldás. A másik tényező ebben az esetben még az áramellátás és a kényelem. Egy mobil fejhallgató erősítő általában egy külső (kis) tégla, amelynek saját akkumulátora van, és kell egy kábel, amivel összekötjük a telefonnal, és utána még egy ami a fejhallgatóba megy, és akkor már a mikrofont elfelejthetjük a fejhallgató kábelben, mert ezek az eszközök erre nincsenek felkészítve.

A V-moda-nál mindent megkapunk egyben: Lightning csatlakozó, tápellátás a telefon akkumulátoráról, Digitál/Analóg átalakító, erősítő, kábelbe épített távvezérlő és mikrofon. A hangminőség pedig grandiózus!

Egyetlen negatívum, hogy a Lightning csatlakozó arra korlátoz minket, hogy csak iOS eszközzel használhatjuk ezt a kábelt. Ellenben a jack csatlakozót úgy alakították ki, hogy nagyon sok más gyártó fejhallgatójával együtt tud működni. Tehát ha már van egy szeretett fejhallgatónk, ami jack aljzattal van szerelve (pl. Skullcandy, Beats), arról sem kell lemondanunk.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …