Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Sok újdonsággal érkezik a Komplete 11!

Sok újdonsággal érkezik a Komplete 11!

A Native Instruments bejelentette a Komplete legújabb verzióját, mely szeptember 1-től lesz elérhető a nagyközönség számára és sorban a következő, 11-es sorszámot kapta.

ni_komplete-11-ultimate_packscreenshots

A Komplete és a Komplete 11 Ultimate mellett egy harmadi csomag, a Komplete 11 Select egy “korlátozott tudású”, kedvezőbb árú ‘átjáró’ lesz a Komplete univerzumba. 11 szinti, többek között a Monark és a Massive valamint több mint 25 gigányi további hangszert és 2500 hangmintát tartalmaz.

form-native-instruments-synth-granular

A 11. generációs Komplete és Komplete Ultimate-nek a legnagyobb újdonsága, a Form névre keresztelt sample-alapú szintetizátor. A NI tájékoztatása szerint a Form a hangminták egyes részeire fókuszál, majd ezt oszcillátorként használhatjuk az ütősöktől kezdve a ambient pad-ig. Emellett, ahogy már az előző verzióknál megszokhattuk az elmúlt időszakban megjelent hangszerek friss verzióival is kiegészült az új Komplete: Una Corda, Reaktor 6, Flesh vagy a Symphony Essentials.

A legolcsóbb változat értelemszerűen a Select lesz a maga 200 dolláros vételárával (11 hangszer), míg az Ultimate verzióért 1200 dollárt kell majd fizetni (87 hangszer). A standard csomag pedig 47 hangszert tartalmaz majd 600 dollárért.

Mind a 3 csomag szeptember 1-től vásárolható meg vagy tölthető le.

További infók és képek a Native Instruments oldalán.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?