Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Óriási NI Traktor Kontrol S8 AKCIÓ! 2016.11.01.-2017.01.09.

Óriási NI Traktor Kontrol S8 AKCIÓ! 2016.11.01.-2017.01.09.

ni_traktor-kontrol-s8_sales_special-copy-copy

A Native Instruments egy különleges ajánlatot jelentett be ma:

2016. november 1. és 2017. január 9. között, több mint 76.000 Forinttal olcsóbban vásárolhatjátok meg a NI Traktor Kontrol S8 kontrollert, ezt a felsőkategóriás all-in-one DJ rendszert. Az S8 két nagyfelbontású színes kijelzőjével, négycsatornás önálló keverővel, profi audio interfésszel és kiterjesztett Stems dekkjeivel optimális vezérlést nyújt a hozzá adott TRAKTOR SCRATCH PRO szoftverhez.”

A kreatív önkifejezés maximalizálására tervezve, a Traktor Kontrol S8 dekk szekciója és felülete egyszerűbbé teszi az élőben történő szerkesztést és remixelést, így teljesen új szemléletet visz a DJ előadásába. A kontroller nem csak dinamikus touch-and-see munkafelületet biztosít, de példátlan rugalmasságot tesz lehetővé klasszikus és modern mixelési médiával egyaránt. A digitális DJ-k magán az eszközön két széles Strip segítségével hangolhatják finomra mixeiket, így válik számukra egyszerűbbé a dalokban történő azonnali keresés és a Pitchelés. Az önálló keverő funkció maximum négy lemezjátszóhoz vagy CDJ-hez csatlakoztatható – tökéletes választás analóg vagy timecode alapú vinyl/CD vezérléshez.

A “Traktor Kontrol S8 élmény” középpontjában a hardverkialakítás fejlődése áll, mely megalkuvást nem igénylő professzionális minőséget jelent akár olyan termékekkel összehasonlítva is, melyek meghaladják ezt az árkategóriát. A négycsatornás különálló keverő részét képezi a levehető féderpanel, szabadalmaztott inverz karbon strip faderekkel, mely jelentősen csökkenti a porosodással és használattal járó károsodások kockázatát. Az eszköz takarításakor a féderek leszerelhetőek, így hosszabbítva meg az S8 élettartamát. A kiterjedt felületi audio interfész XLR, 6,3-as Jack és RCA kimenetei felülmúlják az összes jelenleg kapható TRAKTOR vagy a versenytársak által kiadott CDJ kimeneti lehetőségeit.

Tehát 2016. november 1. és 2017. január 9. között a kontroller megvásárolható a webáruházunkból, az alábbi linkre kattintva:

Native Istruments – Traktor Kontrol S8 Webshop

new year sale

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?