Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Jam – a Maschine család legújabb tagja!

Jam – a Maschine család legújabb tagja!

A Native Instruments bemutatta az angliai BPM|PRO DJ Show-n a Maschine családjának legújabb tagját, aminek a neve Jam.

Első pillantásra is jól látszik, hogy egy nagyon hasonló eszközzel állunk szemben, mint a producerek számára közismert Ableton Push vagy Novation Launchpad, amik kifejezetten a gyors zenekészítési folyamatot vették célba.

Az új Maschine Jam-en található Step Sequencer és az érintésérzékeny csatornaféderei kitűnően használhatók a Maschine 2.5 szoftverrel és néhány régebbi Mashine eszközzel akár kombinálva is használhatjuk.

maschine-jam-main-photo

A munkavégzés első sorban a 8×8-as pad mátrix gyönyörű, színes nyomógombjain keresztül történik a Jam felületén és olyan módok közül választhatunk, mint a Step Mode, a Pad Mode, vagy a Piano Roll Mode. Ezalatt a nyolc darab érintésérzékeny és LED-es megvilágítású féderrel egyszerűen vezérelhetjük az effekteket és az egyéb paramétereket.

A Maschine Jam egy nagy adag Maschine 2.5 és Komplete 11 Select hangkészlettel és effektekkel érkezik a csomagolásában. Nagyszerűen integrálható plug-in-ként is bármilyen DAW rendszerbe, valamint egy mellékelt Ableton Live template-tel egyben vezérelhetjük a DAW rendszert Midi Mode-ban.

lock-mode

A bemutatását megünnepelvén az NI csapat megajándékozza vásárlóit két darab választható Maschine Expansion hangkészlettel ez év végéig.

Várhatóan szeptember 9-től lesz megtalálható a boltok polcain 128.700 Ft-os áron, bővebb információért pedig látogassatok le a Native Instruments weboldalára.

untitled-2

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?