Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Phase lázban ég az egész világ

Phase lázban ég az egész világ

Sokaknak új és érthetetlen dolog lehet, az amiről most írni fogok.

Az MWM kiadott egy olyan eszközt, ami sok lemezjátszós DJ életét könnyítheti meg kedvező áron. Hosszú távon mindenképp gazdaságosabb, mint a jelenlegi setup.

Phase: egy eszköz, ami nem nagyobb 1 USB-s meghajtónál, szinesen világít. A lemeztányér közepén helyezkedik el, de láttuk már repkedni, vagy épp egy játékkontrollerre akasztva működni.

Mindenki örömködik, élvezi a dolgot. De mit is?

A Phase egy giroszkóppal ellátott eszköz, mely közvetlenül a hangkártyához/keverőhöz csatlakozik, egy USB kábel és a dokkolója segítségével bármilyen DJ szoftverrel kompatibilissé tehető. A Phase segítségével megszűnik a törött és a kopott tű a nagy hangerő által képződő zaj a TimeCode rendszerekben. A kis dobozkák a lemezjátszó tengelyére illesztve a forgást érzékelve, a dokkolón keresztül közvetlenül a hangkártyába/keverőbe juttatják a TimeCode jelet, ezáltal kiszűrve a különböző zavaró környezeti tényezőket.

Természetesen a két adót egyszerre csak egyféle szoftverhez lehet társítani.

A dokkoló maga a töltő is. 2 óra töltéssel 10 órán keresztül használhatjuk a jeladókat.

A Phase hamarosan elérhető lesz webáruházunkban is, kétféle csomagban, az Essential 2 db jeladót tartalmaz, 299,99 Euro-ért, illetve az Ultimate 4 jeladóval érkezik, hogy a végtelenségig zenélhessünk 499,99 Euro-ért (Amíg 2 jeladóval zenélünk, a másik 2 töltődik).

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …