Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / DJI / Zsebben a világ. DJI Osmo Pocket

Zsebben a világ. DJI Osmo Pocket

DJI Osmo Pocket kamera

A DJI bemutatja az Osmo Pocket-et, a világ legkisebb, három-tengelyes gimbal kameráját. Ezzel mindenki számára elhozza a minőségi, stabilizált videók készítésének lehetőségét. Az átgondolt kialakítás a hordozhatóságon felül a működésben is megmutatkozik: beépített intelligens funkciói még könnyedebbé teszik kreatív videók és fényképek rögzítését.

DJI Osmo Pocket kamera

Kicsi, de mégis hatalmas

Az alig több, mint 12 centiméter magas Osmo Pocket a DJI legkisebb három-tengelyes gimbal kamerája. Funkciói és szolgáltatásai olyan kreatív szabadságot adnak a felhasználók kezébe amilyennel eddig, ilyen kompakt formában még soha nem találkoztak! A kamera 1/2,3 hüvelykes érzékelője 12 megapixeles fényképeket és 100Mbit-es 4K videófelvételeket készít akár 60 képkocka/másodperc sebességgel, lenyűgöző részletgazdagsággal.

 

DJI Osmo Pocket kamera

Kettős beépített mikrofonja és fejlett zajcsökkentő algoritmusai gondoskodnak arról, hogy a kitűnő képhez ugyan ilyen minőségű hangfelvétel párosuljon. Beépített akkumulátora két órányi 4K 30 képkocka/mp sebességű videófelvétel rögzítésére alkalmas, így az Osmo Pocket midig ott lesz melletted, hogy a legjobb minőségben örökítse meg életed történetét!

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …