Legfrissebb tartalom
Főoldal / Producer eszközök / A hangkártyákról / Focusrite iOS Control – ingyenes applikáció!

Focusrite iOS Control – ingyenes applikáció!

A Focusrite bemutatott egy új iOS applikációt, amivel egyszerűen vezérelhetjük az iPone/iPad Touch/iPad készülékünk segítségével a hangkártyánkat.

Ezzel az alkalmazással a legtöbb Focusrite hangkártyát vezérelhetjük a 2. generációs Scarlett 6i6-tól felfelé, de ide tartoznak az új Clarett, valamint a Red hangkártyák is.

Az app kezelőfelületén az összes funkciót elérhetjük, egyben távirányíthatjuk is, akár a különböző bemeneteket (Mikrofon/Line/Instrument), akár az Air mode-ot tekintve.

ios-control-iphone-ipadHa például van egy Red kártyád, akkor simán eléred a gain és más preamp beállításokat úgy, mint a sztereó jelszint visszajelzést, vagy a fázisfordítási lehetőségét. Plusz, magad állíthatod be a saját monitor jelszintjeidet is vele, miközben a dobszerkó, vagy a vokál szekció előtt ülsz.

A használatát illetően nem kell mást tennünk, csak letölteni ezt az ingyenes iOS app-ot iPone/iPad Touch/iPad készülékünkre, majd meggyőződni róla, hogy ugyanazon a hálózaton vagyunk az asztali gépünkel együtt. Ha erről megbizonyosodtunk, akkor hagyjuk jóvá az iOS eszközünket, az asztali gépünkön lévő Focusrite szoftveren belül.

Az app az alábbi Apple App Store linken ingyenesen letölthető, további információkért pedig látogass el a Focusrite weboldalára.

Ezt is látnod kell!

NAMM 2020: RD-88 SZÍNPADI ZONGORA

Világklasszis játszhatóság. Az RD zongorák világszerte több mint három évtizede élvezik a profi felhasználók bizalmát, …

Vélemény, hozzászólás?