Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Vezeték nélküli vezérlés az új Korg nanoSeries Studio kontrollerekkel!

Vezeték nélküli vezérlés az új Korg nanoSeries Studio kontrollerekkel!

A Korg sem tétlenkedett az idei NAMM-on, bejelentették a nanoSeries család új generációját! Amikor 2008-ban megjelent az első nanoSeries kontroller, gyakorlatilag egy új fogalmat vezetett be a producerek számára: a hordozható, mobil MIDI billentyűzetet, dob pad-et és kontrollert.

Azóta, ahogy ez lenni szokott, már számos gyártó jelentetett meg konkurens termékeket, azonban a két új kontrollerrel, a nanoKey Studio és a nanoKontrol Studio-val a Korg egy magasabb szintre helyezte a vezeték nélküli vezérlést.

afb26172136debbb2c224b524c690625

A nanoKey-ről néhány szóban: 25 érintés érzékeny pad-stílusú billentyűzet, melyek háttérvilágítást kaptak (a Scale Guide funkciónál ez hasznos lehet). A billentyűk felett 8 db szintén érintés érzékeny pad kapott helyett, mely nem csak dobok, de dallamok rögzítésére is alkalmas. Emellett egy KAOSS-stílusú touchpad és 8 programozható potméter áll a felhasználó rendelkezésére.

Ha a nanoKey Studio-t a zenekészítésre tervezték, akkor a nanoKontrol Studio a keverésre a legalkalmasabb. (8 toló-, 8 forgó potméter és további programozható gombok garantálják a teljes szabadságot)

5cdcf2d6a3bc1563520514099c8434fe_pcMind a két kontroller kompatibilis egyaránt PC-vel, Mac-el és iOS-el, csatlakoztatható vezetékesen (USB kábellel) vagy vezeték nélkül (Bluetooth 4.0). Minden kontroller mellé jár egy szoftvercsomag, software editor és egy Control Surface plugin a GarageBand és Logic Pro X felhasználóknak.

A nanoSeries Studio kontrollerek ára 130 font körül alakul majd (), az üzletekben pedig áprilistól (nanoKontrol) és májustól (nanoKey) kereshetitek! Több infó a Korg honlapján.

Forrás: musicradar.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?