Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Sajátítsuk el az alapokat: Pioneer DDJ-400

Sajátítsuk el az alapokat: Pioneer DDJ-400

A Pioneer nem tud a fenekén maradni, újabb kontrollert jelentettek meg a tegnapi nap folyamán DDJ-400 néven.

Mondhatjuk, hogy az RB-t váltja, de nem! Tudásban hasonlít nagyon az RB-hez, de felépítésben inkább emlékeztet a klasszikus lejátszó-keverő kombóra. Teljesen jól pozícionált kezdőknek szóló, de nem feltétlen amatőr szintű eszközről beszélünk. A Pioneer ezt a kontrollert tényleg azoknak szánta, akik szeretnék komolyan venni a DJzést, de még nem érzik magukban azt a tudást, ami egy profi eszközt igényelne, de nem szeretnének valami nagyon alap kontrollert vásárolni. Tudásban megkap mindent a Rekordboxtól, viszont le kell mondanunk a Booth kimenetről vagy a 6,3mm-es fejhallgatócsatlakozóról. Kis súlya miatt könnyedén vihetjük magunkkal kisebb házibulikra vagy esetleg a haverokkal egy közös gyakorlásra. Az eszközzel együtt érkezett tegnapn a Rekordbox új verziója az eszköz támogatására és egy teljesen új TUTORIAL MODE, ami segít nekünk a vezérlő használatának elsajátításában.

A hivatalos kiskereskedelmi árról még nincs infónk, a termék adatlapját ITT éritek el, amint több infónk van, frissítjünk!

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …