Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Bemutatjuk: Új Komplete Audio hangkártyák

Bemutatjuk: Új Komplete Audio hangkártyák

Megérkeztek a Native Instruments új hangkártyái, a Komplete Audio 1 és Komplete Audio 2.
Korábban már hírt adtunk ezekről az interface-ekről »ebben« a cikkünkben. Most lássuk milyenek élőben.

A német gyártó bebizonyította ismét, hogy nem kíván és nem is tud melléfogni!
Annak ellenére, hogy olcsó eszközökről van szó, ez egyáltalán nem érződik a használatuk során. Nem csak a dizájnja lett jól eltalálva, de az anyaghasználat és a kezelőszervek, csatlakozók túlmutatnak az árán.  Minden csatlakozó precízen van rögzítve, stabil, “kotyogás”mentes csatlakozást biztosítanak.

Ugyanez a precizitás igaz a bemenetválasztó kapcsolóra és a forgó potméterekre. Mindegyik potméter kellő ellenállással rendelkezik ahhoz, hogy pontosan lehessen beállítani a kívánt jelszintet.

Mindkét bemenet kapott kivezérlés jelzőt, ezáltal a bemeneti jel szintje könnyen kontrollálható még szoftver nélkül is. A hangerőszabályzó mérete, és a már korábban említett kemény mozgása szintén a felhasználó komfortérzetét és munkáját segíti.

A Komplete Audio 1 és Audio 2 is 24 bit-es AD konverterrel és 192 kHz-es minavételezési frekvenciával dolgozik, ezzel is segítve a lehető legjobb minőségű produktum megalkotását. Az AD/DA konverterek továbbá lehetőséget adnak a Komplete Audio 2 esetében egy analóg rendszer hangját professzionális szintű digitalizálására.

Természetesen a Native Instruments-től megszokottan most sincs hiány a pluszban hozzáadott értékekben. Az interface-ekhez járnak a következő szoftverek: Maschine Essentials, Replika, Solid Bus Comp, Phasis, Monark, Komplete Start, Ableton Live Lite és két hónapos ingyenes elérés a Sounds.com-hoz ahonnan ezen időszak alatt korlátlan hozzáférés adatik hangmintákhoz és loop-okhoz.

 

Összegzésként elmondható, hogy akár kezdő zenészről, akár profiról legyen szó, ezekkel a hangkártyákkal mindenki jól jár. Sokoldalú felhasználási lehetőségük és minőségükmindezt lehetővé teszi.

 

Mindkét eszköz raktárról elérhető, üzletünkben és webáruházunkban.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …