Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Vedd kézbe az irányítást: Palmer – Monicon

Vedd kézbe az irányítást: Palmer – Monicon

PMONICONAkár professzionális vagy otthoni stúdiózásról van szó, a megfelelő jelszint beállítása a lehallgatáshoz nem tartozik a legkomplexebb feladatok közé. Akkor miért is lenne szükségünk egy külön eszközre erre a célra?

Digitális stúdiókban sok helyen előfordul vagy a hangkártyán egyáltalán nem található analóg hangerőszabályzó, vagy a kábelezés miatt nincs kéznél, ezért vagy az optimális lehallgatási területen kívülre kell mennünk, hogy beállítsuk a megfelelő jelszintet, vagy szoftveresen próbálunk kompenzálni, ami egyrészt minőségvesztéssel jár, másrészt a lekeverésnél fog komoly fejfájást okozni ha a DAW-unk masterén próbálunk hanerőt állítani. Viszont erre a célra egy külön eszköz a munkafolyamatot is nagyban felgyorsítja. Erre kínál megoldást a Palmer Audio Tools Monicon nevű eszköze.

A Monicon egy nagy bontású, passzív jelszintszabályzó stúdió mPMONICON_2onitorokhoz, vagy bármely aktív hangfalhoz. Az eszköz zajmentes, rendkívül precíz jelszintszabályzást tesz lehetővé és asztali kialakításának köszönhetően mindig kéznél van, tápellátást nem igényel, és teljesen zajmentes. A nagyméretű forgópotméter mellett találunk még az előlapon egy mono és egy mute kapcsolót, a hátlapon pedig 3.5 mm Jack és szimmetrikus 6,3 mm Jack, XLR csatlakozások találhatóak. Mindemellett a szépen kidelgozott fém háznak és a fa berakásnak köszönhetően bármelyik stúdióban nagyon jól mutat.

 

Palmer Monicon

Webshop

Ezt is látnod kell!

Focusrite termékkompatibilitás és a macOS 11 “Big Sur”

  Scarlett 3rd Gen Range (Solo, 2i2, 4i4, 8i6, 18i8 and 18i20) Működik a Big …

Vélemény, hozzászólás?