Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Vedd kézbe az irányítást: Palmer – Monicon

Vedd kézbe az irányítást: Palmer – Monicon

PMONICONAkár professzionális vagy otthoni stúdiózásról van szó, a megfelelő jelszint beállítása a lehallgatáshoz nem tartozik a legkomplexebb feladatok közé. Akkor miért is lenne szükségünk egy külön eszközre erre a célra?

Digitális stúdiókban sok helyen előfordul vagy a hangkártyán egyáltalán nem található analóg hangerőszabályzó, vagy a kábelezés miatt nincs kéznél, ezért vagy az optimális lehallgatási területen kívülre kell mennünk, hogy beállítsuk a megfelelő jelszintet, vagy szoftveresen próbálunk kompenzálni, ami egyrészt minőségvesztéssel jár, másrészt a lekeverésnél fog komoly fejfájást okozni ha a DAW-unk masterén próbálunk hanerőt állítani. Viszont erre a célra egy külön eszköz a munkafolyamatot is nagyban felgyorsítja. Erre kínál megoldást a Palmer Audio Tools Monicon nevű eszköze.

A Monicon egy nagy bontású, passzív jelszintszabályzó stúdió mPMONICON_2onitorokhoz, vagy bármely aktív hangfalhoz. Az eszköz zajmentes, rendkívül precíz jelszintszabályzást tesz lehetővé és asztali kialakításának köszönhetően mindig kéznél van, tápellátást nem igényel, és teljesen zajmentes. A nagyméretű forgópotméter mellett találunk még az előlapon egy mono és egy mute kapcsolót, a hátlapon pedig 3.5 mm Jack és szimmetrikus 6,3 mm Jack, XLR csatlakozások találhatóak. Mindemellett a szépen kidelgozott fém háznak és a fa berakásnak köszönhetően bármelyik stúdióban nagyon jól mutat.

 

Palmer Monicon

Webshop

Ezt is látnod kell!

Instant Konnect

Felértékelődtek az instant megoldások. Míg apáink kényszerből, és valljuk be szakmai kihívásból is mindent szigszallag-kalapács-szög …

Vélemény, hozzászólás?