Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Új Native Instruments hangszer- és bővítőcsomagok

Új Native Instruments hangszer- és bővítőcsomagok

Egy kicsit levettük a szemünket a Native Instruments háza tájáról, és azonnal elárasztottak minket sok-sok jósággal.

Symphony Series – Collection:
Ez már kicsit nagyobb csomag, az árából is látszik, viszont egy komplett szimfónikus zenekart kapunk a pénzünkért Kontakt-unk alá. Aki filmzenét vagy esetleg digitálisan próbálna meg egy nagyzenekaros darabot megírni, annak jól jöhet ez a jól összeválogatott minta alapú csomag. Robosztus 164GB-os mérete is azt mutatja, hogy jó minőségű mintákkal tudunk dolgozni, tehát megtévesztően szép hangja van hangszereinek.

Effect Series – Mod Pack:
“Innovatív kórus, flanger és phaser effekt” – Írja a Native Instruments erről a kis effektpakkról, és teljesen igazuk is van, ha most terveztél új effekteket vásárolni a DAW-odhoz, mindenképp érdemes ráfülelni. VST, AU és AAX formátumban elérhető.

 

Session Guitarist – Electric Sunburn:
Ez az a bővítés, ami mindenki számára előnyös lehet, akár Rock ‘n’ Roll, akár egy jó mai slágert szeretnénk megalkotni, igazi gitár érzést ad, és nem tűnik mellett porosnak, kopottasnak.

Session Strings (Pro) 2:
Minden ami vonós egy csomagban. A Native Instruments már jól ismert Session Strings felújított, kibővített, szebb hangzással rendelkező vonóspakkja. A kisebbik csomag még készülőben, de már előrendelhető.

Timeless Glow:
Egy csomag az igazi house rajongóknak! 45 Maschine és 50 Battery kit tartalmazza a legjobb és legfinomabb house dobokat és harmóniákat. Aki szereti a klasszikus house zenét, annak nem hiányozhat a kollekciójából.

Meteoric Rise:
Soulful future pop – írja az NI, de ahogy belehallgatunk egy-két jól használható hip-hop alkatrészt is találunk a 59 Battery és 50 Maschine kit-et tartalmazó csomagban. Ha valaki szereti a kellemes harmóniákat, annak ajánlott.

Carbon Decay:
Igazi koszos, poros angol gyártelep. Másképp meg sem fogalmazhatnám ezt a jók is technos kit-et. 54 Battery és 49 Maschine készlet vár minket, hogy kiteljesedjünk.

Sajnos nem mindenhez csinált videót az NI, így az utolsó 3 kiegészítőt a nevükre kattintva hallgathatjátok meg a Native oldalán.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …