Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Új Gemini eszközök a 2017-es NAMM-on

Új Gemini eszközök a 2017-es NAMM-on

Már hozzászokhattunk, hogy a gyártók a NAMM ideje alatt rengeteg újdonsággal, innovatív ötletekkel kápráztatnak el minket. Múlt héten több híres gyártó termékeit ismerhettétek meg, így most jöjjön a következő: a Gemini. A Gemini már akkor is DJ-k számára gyártott eszközöket, amikor a vetélytársak nagyrésze még nem is létezett. Szerencsére ez nem akadályozta meg őket abban, hogy az általuk szerzett többéves tapasztalatot felhasználva haladjanak is a korral.

A Gemini négy új eszközt jelentett be a NAMM alatt: két MIDI-s keverőt, egy performance és egy másik teljesen különálló kontrollert.

A PMX vonalon bejelentett PMX-10 és PMX-20 újraértelmezi a modern DJ keverők világát. A PMX-10 kétcsatornás keverő állítható Innofader-kész crossfader-ével, oldalankénti 8 RGB performance padjával és profi ki- és bemeneteivel a legigényesebb szkreccsfüggők igényeit is ki fogja elégíteni. A PMX-10 akár MIDI-s kontrollerként is használható. A PMX-20 jobban megnézve a PMX-10 nagytestvére egy négycsatornás keverővel, de a már megismert alaptulajdonságokkal és masszívabb kiépítéssel. A Gemini PMX keverővonala tökéletes választás, akár hagyományos, akár MIDI-s keverőt vagy csupán egy tisztességes kontrollert keresel, amely mindezeket megfizethető áron tudja.

Gemini-PMX-10-mixer-4 Gemini-PMX-10-mixerGemini-PMX-10-mixer-2

Várható ár: PMX-10 299 USD / PMX-20 399 USD

Elérhető 2017 második negyedévétől.

A Gemini a MAS-1 megalkotásával nagyot ugrott és teljesen kilépett saját komfortzónájából. A MAS-1 lehetővé teszi, hogy azoknak, akiknek az élő előadás teljesen új terep, hogy továbbra is megtarthassák a hagyományos DJ-zés élményét: egyedülálló dőlésszög a jobb beláthatóságért, beépített alacsony latency-vel rendelkező négycsatornás audio interfész szimmetrikus kimenetekkel, négycsatornás keverő rész full EQ-val és 100mm-es csatorna fader-rel, 45mm-es crossfader, teljes clip vezérlés, színkódolt tekerőgombok az átláthatóság kedvéért, BPM vezérlés pitch bend gombokkal vagy direkt beállítással, loop vezérlés. Ezek jellemzik ezt a teljesen új Gemini kontrollert.

Top-View ports stand2

Várható ár: 299 USD

Elérhető 2017 második negyedévétől.

Az SDJ-2000 továbbfejlesztett verziójával az SDJ-4000-el a Gemini felvette a kesztyűt a versenytársakkal. Egy professzionális két deck-es médialejátszó – 2 lejátszó, 4 csatornás integrált USB-s megoldás – ami arra hivatott, hogy a Gemini médialejátszók gyártásában szerzett több, mint 10 éves tapasztalatát felvonultassa.

Ez a megoldás is arra törekszik, hogy teljesen kiiktassa a számítógépet a pultból. Az SDJ-4000-es a versenytársakkal szemben képes arra, hogy előzetes külső szoftveres analizálás nélkül dalokat analizáljon, ütem szinkronizált effektekre és akár adatbázist kreáljon a dalainkból. Természetesen van egy VCase nevezetű szoftver, amivel a nagyobb mennyiségű adatot fel tudjuk dolgozni a számítógépünkön. A zene és a dalok információi egy gyönyörű 7″-os színes kijelzőn jelennek meg, többféle nézettel, hogy igényeink szerint láthassuk az infókat.A beépített effekt processzor nem csak a belső lejátszók, de akár külső jelforráshoz is rendelhető, és BPM szinkronnal azonnal részei lehetnek az előadásunknak. Az SDJ-4000 Ethernet kapcsolattal is rendelkezik, két további médialejátszó csatlakoztatására alkalmas, és a Link mód segítségével az azokhoz csatlakoztatott USB-s eszközök tartalmát használhatjuk illetve szinkron mód is elérhető. A teljes vezérléshez 6″-os nagy felbontású tárcsák, 100mm hosszú pitch fader-ek, 45mm-es Mini Innofader crossfader (állítható vágási görbével), 16 szilikon performance pad RGB világítással, és egy 4 csatornás analóg keverő 2 mikrofon bemenettel járul hozzá.

SDJ-4000-better-2

Várható ár: 999 USD

Elérhető 2017 harmadik negyedévétől.

 

Forrás: djworx.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?