Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Megjelent a djay Pro 1.0 iPhone-ra – Érezd a ritmust

Megjelent a djay Pro 1.0 iPhone-ra – Érezd a ritmust

Az Algoriddim bejelentette vezető djay Pro szoftverének legújabb változatát iPhone-ra. Az applikáció – mely korábban már elérhető volt iPad-re és Mac operációs rendszerre – az első DJ app, mely maximálisan kihasználja az iPhone 7 haptikus jelzés és 3D touch lehetőségét. Az Algoriddim platformja, melyet iPad-re már több millióan megvásároltak, mostantól az iPhone-on is ragyogóan működik.

A vállalat szóvivője szerint: “A djay Pro egyedülálló haptikus jelzéseivel a nagyfelbontású hullámokat érintve a felhasználók szó szerint érezhetik a ritmust, miközben a zenét keverik, a 3D Touch-csal pedig precizen belőhetnek egy indítási pontot anélkül, hogy fel kéne emelni az ujjukat a hullámról.”

A djay pro közvetlen hozzáférést nyújt a Spotify-hoz, az iPhone felhasználók számára pedig integrálható a Spotify Browse szekciójával, így a DJ-k keverhetnek válogatott lejátszási listákban és kereshetnek hangulat, stílus és népszerűség szerint is.

Az app távirányítható az Apple Watch-csal, videokeverési lehetőséget is nyújt az iPhone kamera integrálásával és kivetíthető külső monitorokra (akár az AirPlay használatával), illetve használható a Reloop Beatpad, Beatpad 2, Pioneer DDJ-WeGO3 és DDJ-WeGO4, Numark Mixdeck Quad kontrollerekkel, illetve támogatja a többcsatornás USB audio interfészeket is. Rendelkezik továbbá kisegítő lehetőségekkel a látásban korlátozott DJ-k számára.

“Ahogy mi látjuk: Szuper applikáció…de mi lesz az Apple Music integrációval?”

Fantasztikus, hogy mindez elfér egy olyan apró platformon, mint az iPhone. A djay Pro iPhone-ra költöztetésével az Algoriddim talált egy lehetőséget belépő szintű és Pro DJ-zésre iPhone-ra és iPad-re is.

Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy ez az applikáció igazán nagyot üssön, megoldhatták volna, hogy az Apple Music zenéi is lejátszhatók legyenek. Az Algoriddim applikációja annyira szépen működik az iTunes-szal és a Music-kal, hogy az, hogy mindezek a számok elérhetetlenek számára, valóban nagy hiba. Ha a vállalatnak sikerülne erről is tárgyalnia és az iTunes/Apple Music számok és kollekciók és használhatóvá válnak, a DJ-zés sokkal egyszerűbbé válna az Apple felhasználóknak, a djay Pro pedig az abszolút tökéletes választás lenne a tömegek számára. Reménykedünk…

Korlátozott ideig a djay Pro 4.99 USD az App Store-ban, minimum rendszeridénye egy iPhone 5 iOS 10 vagy újabb rendszerrel.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?