Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Traktor Stems támogatást kap a Pioneer CDJ-2000NXS2?

Traktor Stems támogatást kap a Pioneer CDJ-2000NXS2?

cdj-2000-nxs2-stems

A Pioneer DJ legújabb és egyben legutolsó lejátszójából a CDJ-2000NXS2-ből, egy nagyon hasznos dolgot hagyott ki a gyártó az elődjéhez képest, ami nem más, mint a HID támogatási funkció. Így nem csoda, hogy a Serato vagy Traktor szoftvert használók nagyon el is szomordtak, hogy a vadiúj és méregdrága eszközüket egy ilyen igen fontos funkció nélkül tudják csak használni.

De láss csodát, a Pioneer DJ hivatalos facebook oldalán pár napja, egy nagyon sejtelmes post látott napvilágot, egy sokat mondó képpel és szöveg kíséretében, amiből arra gyanakodhatunk, hamarosan megkaphatja az eszköz a várva várt HID funkciót, de az is lehet, hogy még a Stems fájlokat is kezeli majd?:

“Coming soon!”

pio

Mint az látszik, a post-olt képen egy CDJ-2000NXS2 lejátszó látható egy MacBook Pro társaságában, aminek a kijelzőjén a Traktor szoftver látszik. Igaz rendesen megkésve, de jó látni, hogy a Pioneer DJ csapata dolgozik az ügyön és még az is lehet, hogy kicsivel többet is kapnak a Traktor-t használók, mégpedig a Stems fájlok támogatásával.

Ez abból derül ki számunkra, hogy a fenti képen nem csak a sima Traktor deck-ek látszanak a MacBook kijelzőjén, hanem a Stems deck-ek. Ez csak véletlennek tűnhet, de szerintünk inkább konkrét utalás, mivel pont ideális is lenne ez a funkció a CDJ-2000NXS2 bal oldalán található, négy különböző színű cue-pont vezérlő gombjaihoz.

Mindez hamarosan kideül!

Forrás: djtechtools.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?