Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Megérkezett a Serato DJ 1.9.2 Beta!

Megérkezett a Serato DJ 1.9.2 Beta!

serato-dj-1.9.2-beta

Pár napja megjelent, az egyik lagnagyobb tudású DJ szoftver, a Serato DJ legújabb 1.9.2. béta verziója. Több újítást és frissítést is kapott a szoftver, de nézzük a hivatalos Serato közleményt:

SERATO DJ 1.9.2 Public Beta:
A most még béta verzióban letölthető szoftver olyan javításokat kapott, amik első körben kifejezetten a stabilitási problémákat hivatottak megoldani, de a program működésére és felhasználói felületére is jó hatással vannak, tehát:

  • A könyvtárkezelésnél frissült és egyszerűsödött a keresés, valamint vizuális részről változott a Smart Crate listázó is és Key támogatással is bővült
  • Serato Video optimalizáció
  • Háromféle előfizetési lehetőség Serato DJ-hez
  • 14 napos trial verzió kipróbálási lehetőség a komplett Serato DJ Suite-hoz
  • Az elmentett loop-ok átnevezhetőek
  • Új opció: a lejátszott számok nullázása, a programból való kilépéskor
  • Kevesebb processzor munkavégzés, a Searato Video használata közben
  • …és egyéb hibajavítások

Michael Redwood (Serato Product Team Manager) elmondása szerint: “Ez a Serato DJ 1.9.2 az első olyan frissítés, aminek készítésekor kifejezetten a program stabil működésére fokuszáltunk, és az ezzel kapcsolatos felhasználói visszajelzéseket vettük alapul. Mivel mindenki véleménye számít, a világ bármely pontjáról is, nagyon sokat segítettek és segítenek munkánk során, hogy a Serato DJ legyen a legjobb szoftver, a munkájukat végző DJ-k számára.”

Az előfizetéses rendszer érdekes. Nyilván ez nagyobb és kiszámíthatóbb bevétel a Serato számára, mint az egyszeri vásárlók. A teljes Serato Suit verzió ára visszaállt 299 USD-re, ha ezt levetítjük egy évre, akkor 24,92 USD volna az egy havi költsége és minden egyes új verziót ezen az áron kell majd megvásárolni. Az előfizetéses rendszerben, havi mindössze 14 dollárért folyamatosan a legfrisebb verziót kapjuk majd a tervek szerint. Elég buta dolognak tűnik nem előfizetni majd, ha én egy sokat játszó DJ volnék, akkor azonnal feliratkoznék erre a rendszerre, hogy naprakész legyen a szoftverem.

De mint mindig, most is csak saját felelősségre használjátok ezt a béta verziót is, amit az innen tudtok letölteni.

Forrás: djworx.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?