Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Brazil klub “más fényben”

Brazil klub “más fényben”

Kezdésnek rögtön a világ másik felére szeretnék invitálni mindenkit.

Helyszín pedig Brazília, Sao Paulo. Itt található  a „The Year” nevű éjszakai szórakozóhely ami egyedi kivitelezési megoldásaival és látványvilágával fogott meg, valamint, hogy mennyire szakít a kommersz klubkialakításokkal.

 

 

 

 

Az egész komplexum dizájnja ügyesen ötvözi az természetből merített ötleteket az indusztriális jegyekkel és a modernkorra jelemző interaktivitással. Az építész pedig aki elkövette mindezt a brazil Guto Requena volt.

Dizánjban végig jelen van a természet, ez megmutatkozik az anyaghasználatban is. Még a Dj pult is a fából készült, modern, letisztult, naturalista formában A leginkább figyelemre méltó a klubbon belül a tánctér és annak a fénytechnikája. A tánctér felett egy nagy ketrec helyezkedik el rengeteg LED lámpával. Az egész érdekessége, hogy szenzorok által a vendégek mozgása, hangulata és a környezet hőmérsékletváltozása az ami „irányítja” a fények színét és mozgását, ugyan ilyen megoldással alakították ki a DJ pultot is. Azaz a zenésznek még több befolyása van a hangulat alakításában, hiszen az ő muzdulatai és hangulata is változtat a fények játékán, nem csak az egyszerű előadása.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …