Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / NAMM 2018: A DVS a múlté, itt a Phase vezeték nélküli vinilkövetéssel!

NAMM 2018: A DVS a múlté, itt a Phase vezeték nélküli vinilkövetéssel!

Az idei NAMM hatalmas meglepetésekkel szolgál az érdeklődőknek, így hát aki teheti látogasson el Californiába, hogy személyesen tapasztalja meg és tesztelje le az újdonságokat, amit január 28-ig meg is tud tenni. Aki pedig esetleg nem tudna ott lenni ilyen-olyan okokból, nekik készülnek apróbb híreink, amik pontosan ezekről az újdonságokról számolnak be.

Az első ilyen a Phase, ami egy úttörőnek számító vezeték nélküli tracker a turntable Dj-k számára. Ez röviden azt jelenti, hogy a Dj-nek lehetősége van vezeték nélkül használnia a lemezjátszót, amit egy távvezérlő eszköz működtet ez esetben. Kicsit fura, de ez azt jelenti, hogy már nem feltétlenül van szükségünk karra, tűre, vagy vinilre, minden funkciót tudunk használni a távvezérlő segítségével.

A működés technikai oldaláról röviden annyit, hogy a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a két hangvezérlő távirányító rögzíti a lemezjátszó forgási információit amiket továbbít a DVS-beállításhoz.

Feltétlenül igaz, hogy minden vezeték nélküli rendszer produkál jelkésést, azonban a Phase ezt minimálisra csökkentette, a beszámolók szerint hatalmas sorban állás volt a tesztelésért és minden “karc dj” elismerését fejezte ki az új technológia iránt, akik a rendszert “extrém pontosnak” írták le.

A bluetooth helyett az eszköz új, saját fejlesztésű vezeték nélküli technológiával működik, amely kevésbé érzékeny az interferenciára.

Érdemes elgondolkodni ezeken a funkciókon, ugyanis ebben az esetben már nem számítanak azok a tényezők mint a poros tű, a dübörgő basszus, vagy a kontakthibák. A feltölthető dock-ok több mint 10 órás játékidőt tesznek lehetővé, ami több mint elég kell legyen egy szettre vagy akár kettőre is.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …