Legfrissebb tartalom
Főoldal / Cubase / Komplete Audio 6 – Kis kártya, sok extra, akciós ár!

Komplete Audio 6 – Kis kártya, sok extra, akciós ár!

A Native Instruments nem hagyja, hogy karácsonykor sokat költsünk. Ezért leárazta egyetlen nagyon jól sikerült producereknek szánt hangkártyáját. Ez azt jelenti, hogy 2019. január 7.-ig mindenki akciós bruttó 65.000 Forintos áron kaphatja meg ezt az eszközt, mely sok-sok extrát nyújt amellett, hogy nagyon jó minőségben tudunk vele felvenni illetve lejátszani.

Komplete Audio 6 hangkártya

A kompakt mérete ellenére ez a kártya 4 analóg be-, és 4 analóg kimenettel rendelkezik emellett MIDI illetve digitális ki-, bemenetekkel szerelték. A fejhallgató kimenet is függetlenül szabályozható és váltható.

Komplete Audio 6 hangkártya

Természetesen a mikrofon bemenetekre 48V fantomtáp kapcsolható, emellé alacsony késésű felvételt ígér. Mivel nem egyszerűen csak egy hangkártyát kapunk a csomagban, ezért édemes  néhány szót ejteni még a szoftverekről.

Szoftverek

Egy Native Instruments eszköz sem maradhat hangszerek és effektek nélkül.
The Gentleman (hihetetlen jó minőségű zongora), Monark (analóg monofón hangzás a jó vastag szinti hangokért), Drumlab (dobsampler hihetetlen sok paraméterezési lehetőséggel), Replika (egy profi delay), Guitar Rig Elements (hogy a húros kollégáknak is nagyobb öröm legyen a játék). Kapunk még egy Cubase LE-t, hogy ne maradjunk DAW nélkül és milyen Native termék lenne egy jó Traktor 3 LE nélkül, ha esetleg a saját nótáinkat le is szeretnénk játszani egy buliban.

 

 

Ezt is látnod kell!

AKG CBL201/301 – Új határfelület mikrofonok konferenciákhoz!

Dupla vagy tripla kapszulás, alacsony profilú elegáns mikrofonok, tökéletes kiegészítők egy AKG+AMX+BSS+Crown felépítésű nagyobb vagy …