Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Allen and Heath / DJ Budai az első hazai XONEDJ

DJ Budai az első hazai XONEDJ

Az első magyarként került be a népszerű XONE keverők gyártója által összehozott elitklubba DJ Budai. A XONE DJ-ket a gyártó Allen & Heath válogatja össze a világ minden pontjából.

A professzionális DJ mixerek kedvencei a vájtfülű szakembereknek, Budai is ennek a márkának az elkötelezett híve évek óta. Greg Ibbotson az Allen & Heath vezetőségéből így fogalmazott: “DJ Budai hangzása jól reprezentálja a koncepciózus mixelést és remek underground hangzásokat, amik a mai igényes táncparketteket jellemzik. Mindig remek szettekkel, változatos hangulatokkal biztosítja azt, hogy továbbra is az élen járjon, az állandóan változó elektonikus zenei színtéren.”

Budai szerint: “Megtiszteltetés egy ilyen elit klubba tartozni, főleg ha azt a világ vezető mixergyártója alapította. Évek óta használom a XONE különféle típusait megbízhatóságuk, hangzásuk, a kreatív effektezési lehetőségek és nem utolsósorban a kinézetük miatt.”

Július óta elérhető az első XONE DJ mix DJ Budaitól, ami meghallgatható itt:

Forrás: Audmax.hu

Ezt is látnod kell!

NAMM 2020: RD-88 SZÍNPADI ZONGORA

Világklasszis játszhatóság. Az RD zongorák világszerte több mint három évtizede élvezik a profi felhasználók bizalmát, …

Vélemény, hozzászólás?