Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Fokozd konferenciáid elérhetőségét a Sennheiser SP 220 segítségével.

Fokozd konferenciáid elérhetőségét a Sennheiser SP 220 segítségével.

A Sennheiser az Orlandóban (Florida) megrendezett 2017-es Enterprise Connect szakkiállításon mutatta be SP 220 rendszerét – egy hordozható, UC (egységes kommunikációs) környezethez kínált kettős kihangosító megoldást, amely a konferencia minden résztvevője számára tiszta kommunikációt biztosít. A megbízható kommunikációra építő, mozgalmas, dinamikus munkahelyekre tervezett, rugalmas, tetszőlegesen bővíthető konferenciamegoldás PC-n, mobiltelefonon vagy tableten keresztül azonnal csatlakoztatható, és ideális választást jelent a kiváló hangminőségű audio konferenciákhoz – akár kisebb termekben megrendezett szűk körű értekezletről, akár nagyobb tárgyalókban tartott, 12 résztvevős konferenciáról van szó. A díjnyertes Sennheiser kihangosító sorozaton alapuló SP 220 kettős kihangosító megoldás bármely konferenciaterem számára stílust kölcsönöz, miközben alkalmassá teszi azokat az audio konferenciák lebonyolítására, több felhasználó számára lehetővé téve, hogy a konferenciákat kiváló Sennheiser hangminőségben és beszédtisztasággal élvezhessék.

„Mivel a vállalkozások egyre inkább alkalmazzák a rugalmas és távmunka jellegű munkavégzési megoldásokat, egyre nő a megbeszélések, konferenciák száma is. Ez a dinamikus munkavégzési kultúra mindamellett új kihívásokat is jelent: a konferenciákat, megbeszéléseket rendszerint több fél részvételével tartják, akik telefonon csatlakoznak be, és nincs mindig lehetőség egy kifejezetten erre felkészített tárgyalóterem használatára” – mondta Brian Brorsbøl, a Sennheiser Communications A/S termékmenedzsmentjének igazgatója. „Amikor a megbeszélések sikere a kommunikációs lehetőségeken múlik, akkor felbecsülhetetlen értékű egy olyan megoldás, mint a Sennheiser kihangosító sorozata, amely gyakorlatilag bármely helyszínen professzionális hangminőséget biztosít a rögtönzött megbeszélésekhez. Az új SP 220 megfizethető, mégis kifinomult megoldást jelent a többrésztvevős megbeszélések támasztotta igények kielégítéséhez, ugyanolyan utolérhetetlenül egyszerű kezelhetőség biztosítása mellett.”

Az SP 220 kettős kihangosító megoldás bármely konferenciaterem számára stílust kölcsönöz, miközben alkalmassá teszi azokat az audio konferenciák lebonyolítására, több felhasználó számára lehetővé téve, hogy a konferenciákat kiváló Sennheiser hangminőségben és beszédtisztasággal élvezhessék.

Az új SP 220 a Sennheiser azon sikeres kihangosító sorozatának továbbfejlesztett változata, melyet több díjjal is kitűntettek, többek között a Német Formatervezési Díjjal, a Red Dot Díjjal és az IF Termékdizájn Díjjal. Az új megoldás – stílusos és szemet gyönyörködtető megjelenése mellett – a Sennheiser híres HD hangminőségét és visszhangkezelését kínálja, sztereó zenelejátszás biztosítása mellett. Az új SP 220 rendszert az összes főbb UC és softphone márkára optimalizálták, valamint a Skype for Business minősítéssel is ellátták.

Az egyedi szoftvernek köszönhetően két összekapcsolt kihangosító rendszer képes zökkenőmentesen együttműködni, akár 12 résztvevő számára is biztosítva a természetes beszédélményt. Mivel az egységek minden résztvevő számára karnyújtásnyira helyezkednek el, a hívásvezérlés funkciók is könnyen kezelhetők és komfortosabb a kommunikáció. A rendszer rendkívül egyszerűen és rugalmasan használható: magánhívások vagy kisebb konferenciák esetén a kihangosító egységek szükség szerint külön-külön is használhatók, az egyszerű csatlakoztatás, lejátszás és kommunikáció bármely opció esetén biztosított.

Élvonalbeli hangzás – kiváló hangminőségű konferenciák
Az SP 220 – a Sennheiser kiváló hangzás területén szerzett 70 éves tapasztalatára alapozva – mind a beszélők mind a hallgatók számára a legtermészetesebb hallgatási élményt biztosítja a fontos üzleti megbeszélések és konferenciák során. A Sennheiser beszédtisztaságának és a résztvevőktől karnyújtásnyira elhelyezkedő két szinkronizált kihangosító egységnek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy mindent tisztán hallasz és Téged is minden résztvevő tisztán hall.

Ikonikus megjelenés prémiumkategóriás irodai környezetbe
A megjelenés fontos, az SP 220 pedig magán viseli a Sennheiser kihangosító sorozatának kiváló stílusjegyeit, ami ideális megoldássá teszi olyan modern konferenciahelyszínek számára, ahol a stílus elsődleges szempont, miközben a tiszta hangzás is elengedhetetlen. Ezek a rendszerek tökéletes választást jelentenek azon minőségtudatos szemléletű vállalkozások számára, amelyek üzletmenete rendszeresen igényli, hogy nagyobb konferenciákat tartsanak. Az asztalnyi területet igénylő Sennheiser SP 220 modern stílusa és kiváló kidolgozása csúcsminőségre utal.

Az SP 220 az elsőosztályú üzleti kommunikáció kényelmes módját kínálja. A beépített kábelrendszer használatával a két kihangosító egységből álló szett egyszerűen és közvetlenül csatlakoztatható a különféle UC rendszerekhez, továbbá az egységek külön-külön is könnyedén mobiltelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatók, a beszélgetésekhez kiváló hangminőséget biztosítva. A tartozékként mellékelt SP Link adapterkábel segítségével a kihangosító egységek egymástól akár 2,1 m-es távolságban is elhelyezhetők.

Néhány további jellemző: intuitív, kézreálló kezelőszervek, hosszú beszélgetési idő és védőtok.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?