Legfrissebb tartalom
Főoldal / Producer eszközök / Az első "stúdióm" / A Sugar Bytes Unique szinti applikációja mindent visz!

A Sugar Bytes Unique szinti applikációja mindent visz!

Sugar Bytes cég Unique névre hallgató szinti programja a nagysikerű asztali verzió után most végre iOS verzióval is jelentkezik.

Amit már biztosan tudunk róla, hogy a szintetizátorok aranykorát idéző hamisítatlan szinti hangokat képes kiadni magából, egy analóg stílusú hangszert megtestesítve, ám néhány trükkel kiegészítve.

A kezelőfelületén két külön oszcillátort használhatunk öt hangsávhoz rendelve, de a filter szekcióban válik igazán érdekessé a dolog, mivel a filter hagyományos high-, low- és band-pass tartományait többféle módon is állíthatjuk a vowel funkcióval, így kialakítva nagyon komoly hangzásvilágot.

A két különálló effekt szekció mellett találunk még LFO, ADSR envelope, szekvenszer és XY pad funkciókat is, amikkel még gyorsabbá és élvezetesebbé válik a program használata, de akár 300 db instant preset között is válogathatunk tetszés szerint.

Az applikáció szintén megkapta az Ableton Link és Audiobus támogatásokat, így vele is egyszerűen becsatlakozhatunk az élőben történő zenekészítés folyamatába.

Árak és linkek:

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?