Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Vinyl forradalom: bemutatjuk a Pioneer PLX-500-at!

Vinyl forradalom: bemutatjuk a Pioneer PLX-500-at!

A Pioneer a mai napon bejelentette lemezjátszó családjának legfrisebb tagját, a PLX-500-at. Megjelenésre kísértetiesen hasonlít a nagytestvér, PLX-1000-re, valamint ugyanazt a tiszta, analóg hangzást nyújtja, azonban jóval kedvezőbb árfekvéssel (350 dolláros darabáron). A fekete PLX-500 mellett érkezik egy PLX-500W névre keresztelt fehér kivitel is, mindez szeptembertől lesz elérhető az érdeklődők számára.

plx-500-k-main

Röviden tekintsük át, mit tudunk a PLX-500-ról:

  • Jó minőségű, analóg hangzás: Hangzás tekintetében a PLX-500 is követi a PLX-1000 által felállított magas minőséget. A phono és line kimenetek segítségével közvetlenül a hangrendszerre csatlakoztatva élvezhetjük a meleg és tiszta hangzást.
  • Egyszerű digitalis rögzítés: A beépített USB kimenet biztosítja, hogy lemez kollekciónkat jó minőségű WAV fájlba rögzítsük, egyszerűen a PC-re vagy Mac-re csatlakoztatva a lejátszót. A digitalizálás az ingyenes rekordbox alkalmazáson keresztül történik, majd a rögzített kollekció lejátszható akár rekordbox dvs setup-ról, akár DDJ kontrollerről vagy CDJ-ről. A rekordbox által használt audio analizáló technológia érzékeli a zeneszámok közti szünetet ezáltal minden egyes zenét egy külön fájlba rögzít, így a felhasználónak csupán a play gombot kell megnyomnia. A felvételek tetszés szerint elnevezhetőek és különböző tag-ekkel elláthatóak.
  • A lemezjátszó tányérjának kialakítása és a direkt meghajtás alkalmassá teszi a PLX-500-at mixelésre és sratchelésre egyaránt. A lejátszók kombinálhatóak a rekordbox dvs Plus Pack-jával, így a digitális zenéink is könnyedén lejátszhatóak lesznek. Ehhez, a lejátszók mellett egy kompatibilis DJM keverőre és az RB-VS1-K Control Vinyl-re lesz szükség.

További képek és specifikáció a Pioneer oldalán.

Ezt is látnod kell!

Logic Pro X 10.15. frissítési infók

A Native support oldalán folyamatosan frissülnek ezzel kapcsolatban az iformációk, így érdemes az figyelemmel követni: …

Vélemény, hozzászólás?