Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Megérkezett a Remixlive PC-re és frissült Mac-re!

Megérkezett a Remixlive PC-re és frissült Mac-re!

A Mixvibes bemutatta közkedvelt Remixlive applikációjának PC-s verzióját. Erről a szoftverről annyit érdemes tudnunk, hogy valójában a többi platformon már régebben megjelent verzióival együtt, ez egy nagyon lecsupaszított pad-vezérlésű groovebox. A hét darab mellékelt sample pakkot használva bárki könnyen készíthet vele igazán igényes zenét azonnal.

alt_midi-learn-600x360

A szoftver régebbi iOS verzióját ez év elején mutatták be, viszont a még összetettebb Mac verzió a mai nappal frissült 1.2-re. Az új PC verzió ugyan olyan jól használható Windows-os, érintőképernyős eszközökön, mint a már régebben megjelent iOS platformra írt verzió, de az érintőképernyővel nem rendelkező PC-k és Mac gépek esetében, külső pad kontrollere van szükségünk a vezérléséhez.

03_instantfx-600x360

A frissítésnek köszönhetően mostantól lehetőségünk van importálni és exportálni sample-jeinket a különböző platforok között. Az új most megjelent PC és Mac verziókon belül már magunk állíthatjuk az egyedi sample fájlok BPM sebességét, Time-Stretching-jét stb.

02_levelsfilters-600x375

A Remixlive-ot azoknak ajánljuk, akik komolyan érdeklődnek a zenekészítés iránt és néhány lépcsőfokot kihagyva a tanulási fázisból, akár azonnal bele is kóstolnának a dologba. Az új PC verzió megjelenésével a Mixvibes csapata abban reménykedik, hogy a felhasználóik tábora még nagyobbra bővül és erre minden esélyük meg is van. Ebből adódik a következő lépés: mikorra várható az Android verzió?

…nézzük az árakat.

Most a PC és a Mac verziót is 29.99 dollárért vásárolhatjuk meg a szokásos 69.99 helyett. További információt itt találtok. Az iOS verzió pedig jelenleg ingyenes és ezen a linken találjátok meg.

Ezt is látnod kell!

Korg volca nubass – lehet “savazni”

Ha erőteljes basszusokra van szükség akkor érdemes megismerkedni a Korg volca családjának legújabb tagjával. A …

Vélemény, hozzászólás?