Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Megjelent a Serato DJ 1.9.3. verziója

Megjelent a Serato DJ 1.9.3. verziója

Ez a Serato DJ 1.9.3 frissítés fontos javításokat, fejlesztéseket és egyben a Sarato Sampler bővítését is tartalmazza, amelyek az összes felhasználó számára elengedhetetlen. Így mostantól az új Sampler szekciónkban nyolc slot-al vezérelhetünk 32 sample-t, 4 bankból.

Serato Sampler

A Serato DJ Sample Player frissítve lett a klasszikus SP-6-al és tovább lett alakítva az új Serato Sampler-hez, ami mostantól két új extra sample slot-ot tartalmaz, így akár mind a nyolcat is használhatjuk egyszerre. De persze az ehhez tartozó kezelőfelület dizájnját és használhatóságát is újragondoltuk.

Roland DJ-808

Ez a verzió teljes mértékben támogatja a Roland-al közösen készített DJ-808 dobgép és egyben DJ kontrollert.

További részletekért kattints ide.

Ableton Link integráció

A Serato DJ-vel mostantól “Link” kapcsolatban lehetnek eszközeink egymással. A Link egy olyan technológia, ami vezetéknélküli kapcsolaton keresztül képes az eszközeinket egy időben szinkronizálni (idő és BPM), így kitűnően működik együtt az Ableton Live és más szoftverekkel, iOS applikációkkal.

További részletek a Link-ről.

Hibajavítások és szoftver optimalizálások

Ez a verzió számtalan nagyon fontos fejlesztést és javítást tartalmaz az egész Serato DJ részére pl: megújult kinézet és munkafolyamat a MIDI mappingoláshoz. Ha kíváncsi vagy a pontos részletekre, látogass el a Serato DJ 1.9.3 Release Notes oldalra.

Forrás: serato.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?