Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Botex / Fénytechnikai kivitelezés a Koreai Kulturális Központban

Fénytechnikai kivitelezés a Koreai Kulturális Központban

A központ több belső közösségi tere közül az egyiket kifejezetten prezentációk, valamint zenei és táncos előadások lebonyolítására alakították ki. Ennek megfelelően a terem végében helyet kapott egy kisebb, mintegy 5m széles és 3m mély színpad, amelynek megvilágítására azonban kizárólag a helyiség általános világítása volt alkalmas, több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel.
kkk_muveszeti_csarnok

Megkeresésüket követően összeállítottunk egy egyszerűbb, de mégis kifejezetten látványos és praktikus installációt, ami ezentúl minden tekintetben ki fogja tudni szolgálni a központ kulturális programjainak alapszintű fénytechnikai igényeit.

A színpad hátsó hídján helyet kapott 4db nagy nyitásszögű RGBWA+UV 6in1 nagyteljesítményű LED-es fényvető (4x Nicols 96X), a front derítés pedig 4db 25°-os RGBWA 5in1 nagyteljesítményű LED-es fényvetővel (4x Nicols 1215FC) lett megoldva. Mivel mind a 8 derítő jó minőségű fehér és borostyán chip-ekkel is fel van fegyverezve, így a színpad meleg fehér derítése sem okoz problémát.

A hátsó állásra további fénydekorációs, kiemelő, illetve egyedi gobo-vetítési célra egy 180W-os LED-del szerelt mozgófejes spot robotlámpa lett felszerelve (Nicols SP 700 X). A három fényhidat egyedileg gyártattuk le partnerünkkel, a hely speciális igényeit figyelembe véve. A komplett vezérlést egy 192 csatornás fénypult látja el (Botex 1216 II).

A “Művészeti Csarnok” nevű multifunkcionális termük kis nézőszámú előadásoknak, kiállításoknak, családi rendezvényeknek ad helyet.  – erről az alábbi galériában további képek is megtekinthetők.

Linkek:

A Koreai Kultúrális Központ honlapja

A Koreai Kultúrális Központ facebook oldala

[Best_Wordpress_Gallery id=”15″ gal_title=”koreai”]

Ezt is látnod kell!

Zeneakadémia

A Zeneakadémia 2013-ban befejeződött felújításában mind a nagyterem, mind a kisterem színpadi világításában fontos szerepet …

Vélemény, hozzászólás?