Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Művészet masterfokon: Pioneer DJM-250MK2

Művészet masterfokon: Pioneer DJM-250MK2

2017 március: A kétcsatornás keverőcsaládunk továbbfejlesztéseként született meg a DJM-250MK2. A DJM széria belépő szintet képviselő, új keverője olyan professzionális tulajdonságokkal van felvértezve, mint a Magvel keresztfader és a DJM-900NXS2 modellből örökölt Sound Color FX szűrő. Saját beépített hangkártya biztosítja a DJM-250MK2 által nyújtott minőségi audiót, emellett bármilyen szetthez hozzákapcsolható, miközben letisztult kezelőfelülete lehetővé teszi az ösztönös scratchelést és keverést.
A DJM-250MK2 áttekinthető pultjának alsó részén lehet próbálgatni a komplikált scratchelési technikákat. A zászlóshajónak minősülő DJM-900NXS2 modellből ismert Magvel keresztfader pontossága és magabiztossága kiegészül a mintegy 10 millió működtetésre elegendő élettartammal. Gördülékeny csatornafaderek teszik lehetővé a tökéletes előadást a DJM-250MK2 jóvoltából.

DJM-250MK2_angle_low_0119-848x714

Az új keverő felső részén elhelyezett 3-sávos izolátor a szolgáltatások körét gazdagítja, amely a kiválasztott frekvencia-tartomány teljes kizárására is alkalmas. A csatornánkénti szűrők működtetése – a DJM-900NXS2 keverő Sound Color FX funkciójához hasonlóan – dedikált gombokkal történik, és különálló paramétergombbal adható meg a textúra.

Meleg, kiváló minőségű hang a végeredmény, mind az analóg, mind a digitális forrásokról – a DJM- 250MK2 zajmodulációs technológiájának köszönhetően. A beépített hangkártya lehetővé teszi a PC/Mac számítógép csatlakoztatását egyetlen USB kábelen keresztül, valamint a csomag tartozékaként mellékelt rekordbox dj használatát a számítógépen tárolt zenefájlok keveréséhez Pioneer DJ multilejátszókkal.

Ha digitális fájlokkal akarsz DJ-zni, de ragaszkodsz a bakelit hanghoz, akkor használd a rekordbox dj és a rekordbox dvs plus pack alkalmazást (amely szintén a csomag tartozéka) a számítógépen tárolt trackek lemezjátszóval vagy control vinyl alkalmazással történő lejátszásához (a control vinyl külön megvásárolható). A szoftver-licenszek értéke 248 euró. Az alábbiakban részletezésre kerül a használatuk.

A DJM-250MK2 keverő 2017 márciusától kerül a kereskedelmi forgalomba 115 900 Ft irányáron.

Tekintsd meg a DJM-250MK2 bemutató videóját, vagy kattints ide a keverővel kapcsolatos további információkért.

A DJM-250MK2 alapvető funkciói

 1. Magvel keresztfader, könnyed csatornafaderek és 3-sávos izolátorok
  Önfeledt és ösztönös keverést, illetve scratchelést kínál a DJM-250MK2. A Magvel keresztfader – a DJM-900NXS2 keverő örökségeként – pontos és gördülékeny használatot biztosít, és akár 10 milliót is meghaladó működtetésű élettartammal rendelkezik. Gyerekjáték a precíz és gördülékeny mix a csatornafadereknek köszönhetően, miközben a 3-sávos izolátorok gondoskodnak a pontosságról a felső, középső és az alsó tartományokban. Használható az egyes frekvenciasávok teljes kizárására is a gomb balra és jobbra forgatásával.
 2. Csúcsminőségű szűrő nüansznyi szabályozással
  Kreatív keverést kínál a DJM-900NXS2 modelltől kölcsönzött Sound Color FX funckió. A szűrő bevetéséhez egyszerűen csak el kell forgatni a csatornához rendelt gombot, majd egyedi textúrák hozhatók létre a paramétergombbal a rezonancia beállításához és az előadás feszességének megadásához.
 3. Beépített hangkártya = egyszerű felvételkészítés
  Csatlakoztasd a DJM-250MK2 keverőt PC/Mac géphez USB kábellel. Az USB csatolás támogatja a hangkimenetet és -bemenetet, ennek megfelelően a mix rögzítésére is lehetőség nyílik a számítógép merevlemezére.
 4. Tartozék licenszkulcs a rekordbox dj és a rekordbox dvs szoftverhez
  A DJM-250MK2 keverőhöz mellékelt ingyenes licenszkulcs a professzionális dj alkalmazásokhoz, nevezetesen a rekordbox dj (legalább a 4.3.0 verziószámú rekordbox szükséges, 2017 március 1- jétől elérhető), valamint a rekordbox dvs számára, együttesen 248 euró értékben. Használd együtt őket a PC/Mac számítógépen tárolt digitális anyagok lejátszásához, multilejátszóval vagy lemezjátszóval és a control vinyl alkalmazással (külön megvásárolható).A rekordbox dj és a rekordbox dvs használata:Vásárold meg a RB-VS1-K Control Vinyl szoftvert a Pioneer DJ hivatalos kereskedőjétől, vagy szerezd be közvetlenül a weboldalunkról (korlátozott számú ország). Látogasd meg a rekordbox.com oldalt a legújabb verziójú rekordbox ingyenes letöltéséhez, és add meg a rekordbox dj és rekordbox dvs licenszkulcsait.
 5. Kiváló hangminőség
  Hallgasd élethűen a trackek minőségi hangját digitális vagy analóg forrásról a keverő zajmodulációs technológiájának kihasználásával.
 6. Egyéb szolgáltatások
  •   XLR csatlakozó – kiváló hangminőséget biztosító kimenet
  •   Két fejhallgató-kimenet – 1⁄4″-es sztereó jack és 3.5 mm-es mini jack
  •   Jelföldelő terminál –egyszerűen és biztonságosan elvégezhető az analóg lemezjátszók testelése
  •   Független Mic szekció – használd egyszerre a mikrofont és az Aux bemenetet

DJM-250MK2 specifications

Channels

Audio 2 channels, MIC 1 channel, AUX 1 channel

Input / Output terminals

Inputs

LINE × 3(RCA), PHONO × 2(RCA), MIC × 1(1/4″ TS × 1)

Outputs

MASTER OUT x 2 (XLR x 1, RCA x 1), HEADPHONE MONITOR OUT x 2 (1/4” STEREO PHONE JACK, 3.5 mm STEREO MINI JACK)

Others

USB (B) x 1

Sampling rate

48 kHz

D/A Converter

24-bit

A/D Converter

24-bit

Frequency response

20 Hz to 20 kHz (LINE)

Total harmonic distortion

0.005 % (LINE-MASTER1)

S/N ratio

94 dB(LINE)

Power supply

AC 100 V to 240 V, 50 Hz/60 Hz

Power consumption

DC12V 0.6A

Maximum dimensions (WxDxH)

230mm x 319.5mm x 107.9mm (9.1 in. × 12.6 in. × 4.2 in.)

Weight

3.0 kg / 6.6 lbs.

Accessories

Power cord, AC adaptor, USB cable, Operating Instructions (Quick Start Guide), License key card (rekordbox dj, rekordbox dvs)

Pioneer DJM-250MK2DJM-250MK2_prm_top_low_0119-848x1143Webshop

Forrás: BaSys.hu

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?