Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Változunk – Veletek – Értetek

Változunk – Veletek – Értetek

Az idén nektek, Kedves Ügyfeleinknek is köszönhetően már a 24. éves fennállásunkat ünnepelhetjük majd.

Sok minden történt ez idő alatt. Megéltünk válságos és sikeres időszakokat egyaránt, de bármelyiket is nézzük, megpróbáltunk mindig előretekintően gondolkodni, a jövőt fürkészve új dolgokat merészen felvállalni, bízva döntésünk helyességében.

Néhány hónappal ezelőtt született meg a gondolat (amiben nagy szerepe van a Ti visszajelzéseiteknek is), régen léptünk egy nagyot előre.
Ennek a lépésnek a küszöbén állunk most, bátran, tiszta tekintettel nézve a jövőbe.

Változunk – Veletek – Értetek

Nagy örömmel jelentjük be tehát, hogy a következő hónapban kereskedelmi üzleteink minden ágazatát egy fedél alá hozzuk, összeköltözünk.

Ennek megfelelően április 3-tól a Zaj3 üzlete vásárlókat nem fogad majd, a Zaj DJ pedig megsokszorozva választékát a pro audio, vizuál, és fénytechnikai palettákkal, teljesen átalakulva várja majd régi és új látogatóit a belvárosban.

Mi magunk is sokat gondolkodtunk és sokak véleményét megkérdeztünk mi legyen a nevünkkel, hiszen a Zaj DJ már ezidáig sem fedte le azt amivel valójában fogalalkoztunk, ezek után pedig végképp nem lesz igaz. A töprengés után azt a verziót választottuk ki, amit a mai napig sok-sok régi vásárlónktól hallunk:zaj-logo 2017

Április 3-tól tehát nagy szeretettel várunk minden kedves vásárlónkat az újra megszülető Zaj Stúdióban, ugyanott, ahol azt már megszoktátok, közel az Oktogonhoz, a  Jókai utca 11. szám alatt.

Hangtechnika, stúdiófelszerelések, ipari hangrendszerek, DJ eszközök, producerek kiegészítői, professzionális fénytechnika, vizuáltechnika és minden, ami ezekhez szükséges kellék vagy kiegészítő azt nálunk egy helyen megtalálod. Mindezeken kívül segítünk a tervezésben, ötletelésben és megvalósításban, valamint egyre több találkozóval és tesztnappal is várunk majd.

Velünk együtt megújul a portálunk  – a zaj.hu – valamint webáruházunk  – a zajaruhaz.hu – is, ahol teljesen új felületen böngészhettek majd a világ technikai hírei és a nálunk fellelhető termékek között.

Minden szempontból törekszünk rá, hogy az átmeneti időszakban is zökkenőmentesen rendelkezésetekre álljunk.

Izgalmakkal teli időszak következik: Változunk, veletek, értetek.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?