Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Fehér Pioneer NXS2 eszközök mai naptól elérhetőek kínálatunkban

Fehér Pioneer NXS2 eszközök mai naptól elérhetőek kínálatunkban

A Pioneer magyarországi képviselete a mai naptól elérhetővé tette a NXS2 fehér szériáját, nálunk is rendelhetővé váltak, és aki magáénak szeretne tudni 1 szettet, annak 1-2 napos átfutási idővel tudjuk is szállítani! A megjelenés, mint mindig gyönyörű!

Íme a fotók:

A kiskereskedelmi árak az alábbiként alakulnak:

A végére még néhány száraz tény, a rend kedvéért:

A Pioneer zászlóshajó keverőjének továbbfejlesztett változata, mely immár 64 bites processzorral dolgozik, 2 USB bemenettel, valamint az EQ és a faderek karakterisztikáján is javítottak. A 6 db hangszínező effektet kapott egy plusz paramétrállítási lehetőséget, a 13 beat effektet pedig mostmár a send/return csatornától függetlenül is használhatjuk és azt is megválaszthatjuk, hogy melyik frekvenciatartományra akarjuk effektelni.
Beépített 4 be- / 5 kimenettel rendelkező 24bit/96kHz hangkártya pedig a legmodernebb kihívásoknak is megfelel.
Főképpen professzionális felhasználásra ill. nagyobb klubbokba ajánljuk.

A CDJ-2000NXS2 megörökölte az összes tulajdonságát elődjének, a CDJ-2000NXS-nak és azokat a lehető legfelhasználóbarátabb módon fejlesztette tovább. Kapott egy klaviatúrát az érintőképernyőn a gyorsabb keresés érdeklben, már 2 bankban található a 4 db hot cue, a 96 kHz/24 bit-es hangkártyának köszönhetően olyan lossless formátumokat is veszteségmentesen játszhatunk le, mint például a FLAC vagy Apple Lossless Audio (ALAC). Ezen felül egy újratervezett analóg tápot kapott a tápzaj további visszaszorítása érdekében. A Pro DJ Linknek köszönhetően akár négy Pioneer CDJ-2000NXS2 köthető össze és használható egyetlen háttértárról vagy PC-ről.

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …