Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Friss: az inMusic felvásárolta a Rane-t!

Friss: az inMusic felvásárolta a Rane-t!

A jól ismert DJ/audió termékeket és innovatív megoldásokat fejlesztő-gyártó Rane a tegnapi napon csatlakozott a díjnyertes inMusic cégcsoportba.

Röviden az inMusic-ról: az inMusic egy ismert márkákat tömörítő család, melynek tagjai olyan gyártók, mint az AIR Music Technology, Akai Professional, Alesis, Alto Professional, Marq Lighting, M-Audio, MixMeister vagy a Numark. Az inMusic filozófiája, hogy az egyes szegmensek vezető márkáit egyesítse, ezáltal még jobb és újabb technológiai, mérnöki és design megoldásokat kínáljanak a felhasználók számára.

A Rane Corporation-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen már 1981 óta a gyártók élbolyában található, napjainkban is kiváló minőségű DJ keverők, equaliserek, erősítők és crossoverek széles skáláját kínálják.

Az inMusic portfóliója a billentyűs hangszereken keresztül, a szoftvereken át egészen világítástechnikai termékekig terjed. Így tehát egyértelmű, hogy a Rane által képviselt termékek abszolút illeszkednek az inMusic által képviselt szegmensekbe.

A felvásárlást mind a két fél egyöntetűen előrelépésnek nevezte, a hivatalos sajtóközleményt az alábbi linken találjátok:

http://www.inmusicbrands.com/news/articles/inmusic-set-to-acquire-renowned-audio-manufacturer-rane-corporation

Forrás: djworx.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?