Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Nyárindító ajánlatunk

Nyárindító ajánlatunk

Úgy döntöttünk, hogy összehozzuk két szeretett márkánk termékét és egy kedvezményes ajánlattal fogjuk adni. Azaz együttes vásárlás esetén bruttó 5000Ft-ot elengedünk!

Az ajánlatunkban szereplő két termék egyike a Native Instrument kisformátumú DJ kontrollere a TRAKTOR KONTROL S2 MK2 a másik pedig a Magma új, könnyű szerkezetes rackje a CARRY LITE DJ-CASE L .

 

Az S2 Mk2 egy kétcsatornás kis kontroller amihez a gyártó egy Traktor Pro2 DJ szoftvert mellékel és megbízhatósága, mérete, ergonómiája illetve tudása miatt széles körű használtra ad lehetőséget. Akár otthon zenélgetni, akár házibulit lezavarni, de még kisebb szórakozó helyek (bárok, romkocsmák) kiszolgálására is alkalmas.

A Carry Lite pedig egy igen átgondolt kialakítású és kivitelezésű extra könnyű rack. Egyszerre akár több eszközt is van lehetőség benne tárolni a nélkül, hogy összegabalyodnának vagy ütődnének. Két réteges kialakításának köszönhetően egy rackben lehet a notebook (13,3″-15,6″) és a kontroller, plusz még egy mikrofonnak is marad hely.

Az eszközök különböző méretre és formája sem akadály mivel a belső szivacs rétegek kis kockákra vannak felosztva és játékos megoldással “kilegózható” a megfelelő méret.

 

 

 

 

 

 

Az akciós ajánlatunkat itt találod meg a webshopunkban, illetve személyesen üzletünkben is megvásárolhatod.

Az akció készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …