Legfrissebb tartalom
Főoldal / Beamz / Kötöttségek nélkül

Kötöttségek nélkül

Mindenki szereti a kényelmet? Igen! És mennyivel kényelmesebb olyan eszközökkel dolgozni melyekkel kevesebb gondunk van, nincs szükség olyan sok kábelre a működtetéshez..
Most olyan készülékekről  lehet majd olvasni, melyek ebbe a körbe tartoznak bele. Természetesen szinte minden gyártónak van valamilyen megoldása ebben a témában, így a bemutatott készülékek csak egy kis szeletet adnak a teljesség igénye nélkül.

Akummulátoros lámpák

Beamz FlatPAR118B
Egyszerű belépőszintű, beépített akummulátoros LED-es lámpa. Gyártói adatok alapján kb. 3,5 órás akkuidővel rendelkezik. 18db 1w-os RGB leddel szerelt (6 db piros, 6 db kék és 6 db zöld felosztásban), DMX vezérelhető vagy akár önmagában auto- és hangvezérelt üzemmódban is használható. Alkalmas falfestésre, kis színpadok és események reflektorozására is. Ára is nagyon barátságos, bruttó 23500 Ft.

Beamz BBP94
Ár-érték arányát tekintve egy jó választás tud lenni minden olyan rendezvényre, ahol egyszerű dekorvilágítást kell megvalósítani, és problémás lenne a tápellátás megoldása. Akár 9 óra üzemidővel lehet számolni nála (homogén színhasználat mellett). Fényét 4×10 W-os RGBAW-UV LED-ek biztosítják. Vezérlése működhet a hozzáadott távirányítóval, stand-alone módban vagy auto módban… stb; de akár DMX-en keresztül is. Ára bruttó 53.600 Ft

 

 

Beamz BBP96
Ez az akkus lámpa ideális megoldás lehet gyakorlatilag bármilyen rendezvényre. Az akár 16(!) órás üzemidejével és 6×12 W-os RGBAW-UV LED-jeivel a felhasználási lehetőségek kimeríthetetlenek. Ennél a típusnál lehet igazán kötetlenségről beszélni, merthogy a DMX vezérlése is képes vezeték nélkül működni. Természetesen lehet stand-alone módban is használni, vagy hangvezérelten, esetleg távirányítóval ami alaptartozéka. Ára jelenleg bruttó 101.700 Ft

 

 

 

Sagitter BATI 4DL
Az olasz gyártó készüléke sokban hasonlít az előbbi akkus lámpához. Akummulátoros üzemideje szintén magas (több mint 12 óra) és 4x12W-os RGBAW-UV leddel dolgozik. DMX vezérlése szintén működik vezeték nélkül is, de ennek a típusnak lehetőség van egy mobil appon keresztül is a távirányítására. Mondani sem kell, hogy a szokásos alap funkciók nála is megtalálhatóak (stand-alone üzem, auto-mód, hangvezérlés…stb.). Ára bruttó 102.100 Ft.

 

 

Sagitter FLOOR BAT Q3
Mind tudásban, mind kivitelezésben egy nagyon profi lámpáról beszélhetünk az ő esetében. Masszív és dekoratív fém házas kivitele színvonalas megjelenést biztosít neki, 3x12W LED-jei RGBWA – UV színeivel hatásos megvilágítás kivitelezhető. A gyártó külön figyelmet fordított a fotósok és videósok igényeire is, így a LED-ek frissítési frekvenciája 400Hz-25kHz között állítható. Mérete ellenére az akummulátoros üzemideje sem elhanyagolható, több mint 12 óra. Vezérlése távirányítóval vagy wireless DMX-el lehetséges.
Ára bruttó 124.000 Ft.

Vezeték nélküli DMX adapter

Beamz BBP Wireless DMX adó-vevő egység
DMX vezérelhető lámpák működtetését teszi egyszerűbbé és megszabadít rengeteg DMX kábel használatától. Egy adó egységhez akár 7 vevőegységet lehet párosítani.
Ára nagyon barátságos, bruttó 16.600Ft.

Sagitter Bati 4 vezeték nélküli DMX adó-vevő egység
Ugyanúgy mint az előbbi eszköz, ez is a DMX vezérlést teszi vezeték nélkülivé. A Sagitter készüléke viszont rendelkezik egy kijelzővel ami felhasználóbarátabbá tudja tenni.
A Bati 4 Wireless transmitter ára bruttó 36.500 Ft.

 

 

 

 

Akummulátoros hangfal

Ebben a körben vannak olcsó és korlátozott felhasználási területtel rendelkező készülékek és vannak nem olcsó de széles körben minőségi szolgáltatással rendelkezők.
Most az utóbbi csoportba tartozó BOSE S1 Pro hangfal kerül kiemelésre. Az S1 Pro egy olyan akkus hangfal ami akár 14 órás üzemidőt képes biztosítani oylan hangminőség mellett ami megállja helyét akár profi zenészek oldalán is. Ideális társ lehet háttér- és beszédhangosításra egyeránt. A beépített bluetooth egysége segíthet a gyors és egyszerű hangosításban, kialakítása miatt alkalmas földön és állványon történő használatára is.
Ára bruttó 219.900 Ft

 

A készülékek megtalálhatóak a webáruházunkban is:

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …