Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Allen and Heath / Traktor Pro 2.11.3 elérhető: HID javítások, Xone + DJM Scratch támogatás és egy titokzatos A&H mixer

Traktor Pro 2.11.3 elérhető: HID javítások, Xone + DJM Scratch támogatás és egy titokzatos A&H mixer

A tegnapi nap nagy híre, hogy a Native Instrument kiadta hivatalosan (Native Access-ből elérhető) az új Traktor frissítést ami új távlatokat nyitott a felhasználó Dj-k számára.
A frissítéssel ugyanis az NI több gyártó eszközét is bevonta a támogatottak sorába, és a Dj-k most már élvezhetik:

  • Pioneer részéről a HID mód az NXS2 / TOUR1 CDJ-khez (teljesen színezett, nagyítható hullámformák, fázismérő, beat ugrás / beat-számláló).
    Traktor Scratch tanúsítvány számos DJM keverőhöz (lásd a teljes listát ebben a cikkben).
  • Traktor Scratch tanúsítvány Allen & Heath keverőkhöz (Xone: DB2 / DB4 / 43C / 23C)
  • Szinkronizálja az iTunes dalinformációkat a böngésző iTunes füléről a helyi menüből a Sync Song Info lehetőség kiválasztásával (jobb egérgombbal).

Érdemes megnézni az alábbi promóciós videót:

További érdekesség még és nagyon várjuk majd a fejleményeket és hivatalos információkat hogy a kedvelt Xone sorozathoz mikor csatlakozik egy új eszköz, a XONE 96 keverő (ami a certifikációs fájl forráskódjában megtalálható), mikor fogja tudni erősíteni a Traktor DJ-k táborát. 

De, hogy a Denon se maradjon ki, az ő részükre is történt egy fejlesztés, ennek köszönhetően a Denon DJ Librarian szoftver ezentúl képes kezelni és importálni a Traktor lejátszási listáit.

 

 

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …