Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / A Korg megújult szintetizátor csomaggal jelentkezik!

A Korg megújult szintetizátor csomaggal jelentkezik!

A Korg felújított szintetizátor csomagjával köszöntötte az új évet. A méltán elismert Korg Collection csomag MAC és Windows felhasználóknak egyaránt elérhető, ezúttal a legendás ARP Odyssey szintetizátorral kiegészülve. A Korg eredeti CMT technológiáját a Korg Collection nem csak emulálja. A figyelemreméltó valósághű leképezés abban rejlik, hogy az eredeti szintetizátorok és hardverkörök rekonstrukcióit használja, így az eredeti hangszerek minden árnyalatát jó eredménnyel tudják reprodukálni a plugin megfelelők is.

A kollekció első sorban az ARP Odyssey inkarnáció miatt hírértékű, ugyanis ez az első Odyssey klón szoftveres környezetre. Így az új Korg Collection révén mindenki számára elérhetővé válik az ARP klasszikus analóg hangzása. Az Odeyssey tervezése során az ARP Instruments társalapítója és az Odyssey tervezője  David Friend is közreműködött. A pluginek, illetve a teljes csomag is megvásárolható a Korg webshopján.

A csomag az ARP mellett olyan ikonikus hangszerek emulációit vonultatja fel mint az MS-20, az M1, a Polysix, a Wavestation, vagy a Mono/Poly. A Legacy Collection minden producer számára egy nélkülözhetetlen eszköztár lehet magabiztos autentikus megszólalással és az eredeti hangszerek precíz leképezésével. További információk a Korg Collection-ről a Korg weboldalán.

Forrás:

http://www.korg.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …