Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / #csomagbanjobb – Csomag akciók áprilisban

#csomagbanjobb – Csomag akciók áprilisban

Gondoltuk összerakunk néhány ütős csomagot, melyekkel a még hűvösebb tavaszi napokat is forrová lehet tenni. Az akciós árak április 1-től érvényesek.
Ebben a cikkünkben ezeket a csomagokat kívánjuk bemutatni részletesebben.

Az akciós csomagokat a zaj@zaj.hu emailcímen keresztül tudjátok megrendelni.

Reloop Beatmix 4 MK2  + Reloop RHP15 fejhallgató

A Reloop Beatmix 4  egy teljesítményorientált kontroller  Serato-hoz. A két cég összefogott, közösen kezdtek el fejleszteni egy olyan kontrollert melyet  “öröm használni” és a világszerte ismert Serato DJ programmal plug’n’play működik – bekötöd és már mixelhetsz is! Itt megemlítenénk azt is, hogy a készülékhez létezik hivatalos Traktor mapping is, így azzal is tökéletesen lehet használni.

A Reloop RHP-15 teljesen zárt fejhallgató elsősorban az otthoni és a félprofi DJ felhasználókat célozza meg. Az 50 mm-es neodímium driver és a zárt kialakítás megfelelő hangminőséget biztosít minden fajta felhasználási környezetben. A fejhallgató kapszulái minden irányba forgathatóak, a kábele pedig cserélhető. Kényelmes kialakításának köszönhetően nem okoz gondot a hosszú ideig tartó viselése sem. Tartozékként egy hordtáska jár hozzá.

6db szett érhető el
Megtakarítás: 15.800Ft

Traktor Kontrol s4 MK2 + V-moda LP2 fejhallgató

A Traktor Kontrol S4 MK2 egy minden igényt kielégítő 4 csatornás DJ kontroller. Bemenetei lehetőséget adnak arra, hogy akár 4db külső lemezjátszót vagy médialejátszót rá lehessen kötni. A csomagban levő Traktor Pro 3 szoftver time code-ot is kezel. Ha csúcskategóriás vezérlőt keresel, amely tökéletesen kezel négy deck-et és stúdió minőségű 24bit 96KHz hangkártyával szerelt, akkor ez a Te választásod.

A Crossfade LP2 Matte Black Metal fejhallgató szintén a V-MODA “Live Play” sorozatának egyik tagja, amit világszerte pro és elit DJ-k preferálnak. A legendás Crossfade LP utódja, olyan újításokat tartalmaz, mint: a magas minőségű hangzás, modern külső, luxus kényelem, és a limitált matt fekete fényezés. “Az eredeti LP nagyon gyorsan #1 fejhallgatóvá vált DJ és színpadi környezetben” nyilatkozta Val Kolton (V-MODA CEO és DJ).

1db szett érhető el
Megtakarítás: 18.400Ft

Reloop KUT + 2db Reloop RP7000MK2 Gold, Traktor Timecode-al

A Reloop KUT egy kifejezetten scratch Dj-k számára tervezett 2 csatornás professzionális keverő innofader-rel. A keverőt kifejezetten nagy igénybevételre alkotta meg a gyártó. Első sorban a modern kialakítása és korszerű design-ja révén a turntablism és a karcolni vágyók igényeit hivatott teljes mértékben kielégíteni.
Az egyedi innofader lehetővé teszi a pontos és precíz vágásokat, melynek karakterisztikája állítható. A Kut integrált hangkártyája lehetővé teszi, hogy mind a 6 be- és a 8 kimenetet a hangkártyán keresztül használhassuk akár 24 Bit/96 kHz mintavételezés mellett.  Miután pedig a KUT megkapta a Native Instruments-től a megfelelő tanusítványt, már zökkenőmentesen használható a Traktor Pro 3 timecode rendszerével.

A Traktor csomag tartalmazza a szoftver liszenszkulcsát, 2db bakelit vezérlőlemezt valamint 2db CD vezérlőlemezt.

A Reloop RP-7000MK2 GOLD  egy 1500db-os limitált kiadású lejátszó. Minden olyan lemezeket vagy time-code rendszert használó DJ-nek megoldást nyújt, akik egy professzionális, magas nyomatékú lemezjátszót keresnek. Ezt a célt szolgálja a 7000-res nagyon erős motorja, melynek nyomatéka, elindulási és megállási sebessége egyaránt szabályozható.  A burkolata is elképesztően erős anyagokból és mivel Limited Edition szériáról lévén szó metál fekete, arany fényezéssel készült.

3db szett érhető el
Megtakarítás: 55.700Ft

 

Pioneer DJM-S3 + 2db Reloop RP8000 és Serato vezérlőlemezek

A Pioneer DJ DJM-S3 két csatornás keverője kifejezetten az egyszerűség jegyében, valamint a timecode funkció szerelmeseinek készült. A keverő újdonsága a gyors, érzékeny azonban masszívan felépített Magvel Fader Pro crossfader, mely még a legkeményebb scratch DJ-knek is képes ellenállni. A DJM-S3-ban egy profi beépített hangkártya gondoskodik a Serato DJ DVS szoftver 2 deck-jének vezérléséről. A plug-and-play csatlakozásnak köszönhetően csak egy USB kábelre lesz szükségünk, amit a gyártó mellékel is a csomagban.

A Reloop RP-8000 a modern DJ technológiák és egy fejlett analóg lemezjátszó kombinációja. Ez a nagy nyomatékú lemezjátszó megtestesíti az egészséges egyensúlyt a legfejlettebb, direkt meghajtásos technológia és a DJ szoftverek digitális vezérlése között.
Az RP-8000 képes kommunikálni, mindegyik MIDI kompatibilis – DJ szoftverrel, így  külső moduláris vezérlőre nincs szükség a továbbiakban. Serato Scratch Live mapping fájlok már elérhetők, mellyel a világ legismertebb és legstabilabb time code rendszere hibátlanul vezérelhető. A Trax enkóder segítségével könnyedén keresgélhetsz és kényelmesen betöltheted a playlisteden található zenéket a deckekre.

1db szett érhető el
Megtakarítás: 108.700Ft

 

Végezetűl fontos mgjegyezni a Traktor Pro 3 szoftver esetében a szükséges (ajánlott) gépigények az alábbiak:

MAC: macOS 10.12, 10.13, 10.14, Intel Core i5, 4 GB RAM

PC: Windows 7, Windows 8, or Windows 10 (64 Bit), Intel Core i5 vagy ennek megfelelő CPU, 4 GB RAM

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …