Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Audio-Technica / Elegancia a zenehallgatásban: Audio-Technica MSR7

Elegancia a zenehallgatásban: Audio-Technica MSR7

Az Audio-Technica új távlatokat nyit a nagyfelbontású világban az MSR7-es fejhallgatóval!
Minden zenéért rajongó számára kézzelfoghatóvá válik a tökéletes kényelem és az egyedülálló hangzásvilág az Audio-Technica MSR7-es fejhallgatójával. A prémium minőségű kidolgozás és az egyedülálló hangzás aranymetszése. Diszkrét, mégis stílusos megjelenésű fejhallgató, mely magában egyesíti a zeneiparban szerzett évtizedes tapasztalatokat, fejlesztéseket, melyekhez a legjobb zenészektől, előadóktól kaptunk segítséget, útmutatást 1962 óta.

msr7_colors

Használd akár otthon, vagy vidd magaddal bárhová, az MSR7 kényelme verhetetlen. A lágy memóriahabos fülpárnák kellően szorosan ölelik körül a fület, így teszik a viselését biztonságossá és mégis kényelmessé akár hosszabb távon is. Több mint 40 év tapasztalata, fejlesztési eredményei öltenek alakot ebben a fejhallgatóban, melyben nagy hangsúlyt kap az elvárás, hogy egy fejhallgató viselése nem fáraszthat – ahogyan ezt a stúdióban dolgozók visszajelzéseiből egyértelműen kiolvashattuk. Lényeges ez akkor is, ha az új generációs, nagyfelbontású felvételeinket hallgatjuk útközben, akár már okostelefonon is. A ház kialakítása is egyedi, pontos tükörképét mutatja a fülnek, mely nagymértékben elősegíti az alsó mély tartomány teljes értékű leképzését. A flexibilis kialakítás pedig mindenki számára lehetőséget biztosít rá, hogy megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót.

headphones_msr7Ahogyan az elvárható egy ekkora tapasztalattal rendelkező audio gyártótól, az MSR7 magában hordozza mindazokat az újításokat, amelyek szükségesek az új generációs, kiváló minőségű felvételek megszólaltatásához. Ennek fő összetevője a 45mm-es “True Motion” nagy felbontású meghajtó. Ebben a meghajtóban egyesül az extra könnyű tekercs a precíziós membránnal, ezzel lehetőséget teremtve az elképesztően gyors válaszidőkre anélkül, hogy torzítás lépne fel.

A középtartomány kiterjesztése az alsóbb régiók felé tette szükségessé egy valóban innovatív kétrétegű levegőáramlás szabályozás (Dual-layer Air-Control Technology) kifejlesztését: a külső ház anyaga alumínium és magnézium keveréke, mely könnyű és mégis merev, ezzel megakadályozva a nem kívánatos vibrációk kialakulását, hiszen ezek nagyban rontanák a hangzást. Ezen felül a réteges konstrukció (Triple-venting Acoustic Airflow) és a precízen elhelyezett nyílások biztosítják a megfelelően szabályozott légáramlást, ezzel egy kiemelkedően dinamikus hangzásképet létrehozva.

Miközben hallgatod a kedvenc felvételeidet, mindegy, hogy az otthoni Hi-Fi rendszereden, laptopon, vagy hordozható lejátszón, Az MSR7 rendelkezik minden rendszerhez a megfelelő kábellel. Az 1,2m-es kábel a hordozható lejátszókhoz ideális, a szintén ugyanilyen hosszúságú “iS” kábel, amely vezetékbe integrált mikrofonnal és vezérlővel ellátott, az Android és Apple felhasználók igényeit szolgálja. A bejövő hívások kezelése roppant egyszerű, csak meg kell nyomni a vezérlőgombot, mely fogadja a hívást, miközben a lejátszást megállítja, mindezt anélkül, hogy a készülékhez hozzá kellene érni. A 3 méteres kábel elegendő szabadságot biztosít az otthoni rendszerek kényelmes hallgatásához. Hogy szállítás közben is meg tudjuk óvni a fejhallgatót egy robusztus hordtáskát is adnak minden darabhoz.

“Professzionális zenészek, producerek választása az Audio-Technica, gondoljunk csak a milliós példányszámban eladott M50-es szériára, mely a törekvéseink valódi bizonyítéka. Arra törekedtünk, hogy ezt a professzionális hangzást valósítsuk meg egy igazán mai, mainstream köntösben – nyilatkozta Robert Morgan Males az Audio-Technica Marketing Manager-e. Hisszük, hogy az MSR7-tel sikerült megtalálni a tökéletes egyensúlyt a stúdió minőségű hangzás és a kényelem között. A külső kialakítás pedig csábít minden zenerajongót, hogy belépjen az általunk kínált nagyfelbontású világba.”

Forrás: audmax.hu

Ezt is látnod kell!

Az eső sem árt neki

Az akkumulátoros rendezvényvilágítás egyre népszerűbbé válik. A BeamZ igazi mérföldkövet állított fel a BBP sorozatával. …

Vélemény, hozzászólás?