Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Sennheiser HD 25 – Leegyszerűsödik a termékpaletta! UPDATE:ÁRAK!

Sennheiser HD 25 – Leegyszerűsödik a termékpaletta! UPDATE:ÁRAK!

hd-25-range-1280x676

A sok-sok DJzéssel, zenével, vagy stúdiózással foglalatoskodók kedvence, azaz a SENNHEISER HD 25 eddig több verzióban volt megvásárolható. De a gyártó most végre a sarkára állt, és rendet rakott a méltán etalonnak is mondható fejhallgató HD 25 termékpalettáján. Innentől kezdve három verzióban lesz majd elérhető a boltok polcain: HD 25, HD 25 LIGHT, és HD25 PLUS típusneveken. Mind ezt a 2016-os NAMM kiállításon jelentették be a Sennheiser részéről.

HD-25

Íme pár mondatban, de diYOOhéjban persze összegezzük a cikk végén:
Wedemark/Anaheim, January 21, 2016 – Az audió specialista Sennheiser leegyszerűsítette a klasszikus HD 25 professzionális fejhallgatóinak széles választékát, hogy megkönnyítse a vásárlóik helyzetét, mivel számtalan esetben felmerült egy kérdés, a hét féle típus bogarászása közben:

“Akkor most melyik is az igazi HD 25?”.

Jannik Schentek_Product Manager Live Performance & Music… mesélte Jannik Schentek, portfolió manager (Live Performance & Music) a Sennheiser-től. Ez év márciusától már csak egy HD 25 lesz elérhető a hagyományos formában, és további két másik testvére. A kisebbik testvér a HD 25 LIGHT névre fog hallgatni és “gyengébb” tudással fog majd megjelenni. A nagyobbik testvér neve HD 25 PLUS lesz, és a már jól megszokott HD 25 technikai paraméterek mellett, több kiegészítővel is el lesz látva.
Az új verziók könnyen felismerhetőek lesznek régi elődjeikhez képest, a bal oldali tányér külsején lévő Sennheiser logóról, és a fejpánton olvasható Ohm jelzésekről és a Sennheiser felíratokról.

hd_25_cropA hagyományos HD 25-nek továbbra is megmarad a középen kettényitható fejpántja, a jobb oldali 1,5m hosszú kábele (egyenes, 3,5 jack-ben végződik, menetes 6,3 jack adapterrel), és a bal oldalon elfordítható tányérja, egy kicsit “átdizájnolt” fejpánt végződésekkel. Ezek mellett a 16 – 22,000Hz-es frekvencia átvitelével, a 70 Ohmos ellenállásával és a 120dB-es max. hangnyomásával még mindig egy tuti választás az élő felvételezésre, stúdiózásra, vagy DJ monitorozásra.

SENNHEISER+HD+25+LIGHTA kisebbik, belépőszintet képviselő HD 25 LIGHT testvér, kifejezetten az ár érzékeny, de a minőséget kedvelő PRO felhasználóknak lehet kiváló választás. A küllemét illetően, ő egy normál (nem szétnyitható) fejpántot kapott, de a hangszóró driver-ei is kicsit kisebb teljesítményűek, ám mégis kitűnő, részletgazdag a hangképe. 60 Ohm-os ellenállása, 114dB-es hangnyomása, és 30 – 16,000Hz-es frekvencia átvitelével, és egy 3m-es (mind két tányérhoz csatlakozó) egyenes, 3,5-es jack dugóban végződő kábele van a “kistesónak”, aminek a végére szintén jár a menetes 6,3 jack adapter.

SENNHEISER+HD+25+PLUS-3Most jöjjön a HD 25 PLUS, “a nagytesó”.
Valójában a technikai paraméterei teljesen megegyeznek a klasszikus HD 25-tel, de az extra kiegészítők garmadával máris egy még sokoldalúbb eszközt kapunk a pénzünkért.

Így a HD 25 PLUS dobozának tartalma a következő:

  • 1db. Sennheiser HD 25 PLUS fejhallgató
  • 2db. kábel (a megszokott egyenes 1,5m-es, és egy 3m/1m-es spirál)
  • 1 pár velúr fülpárna
  • 1 db. hordtáska

Jannik Schentek állítása szerint: “ Az új HD 25 portfólió így egy letisztult képet ad a közkedvelt és ikonikus fajhallgató családról, hogy minden pro és átlag felhasználó a legkönnyebben tudja kiválasztani magának új fejhallgatóját”.

…és most a diYOOhéj:

  • A HD 25 LIGHT egy olcsó megoldás, ami nagyon hasonlít a régi HD 25-SP II-hez.
  • A HD 25 marad a normál paramétereivel és megszokott minőségével, a dobozának tartalma egyetlen fejhallgató.
  • A HD 25 PLUS technikai adatai teljesen megegyeznek a HD 25-tel, és több kiegészítő is jár hozzá: kétféle kábel, egy pár fülpárna, egy hordtáska.
A MAGYARORSZÁGI ÁRAKRÓL HAMAROSAN BESZÁMOLUNK!
UPDATE: megkaptuk a magyaroszági árakat a forgalmazó részéről, így a:

  • HD 25 LIGHT: bruttó 48.000.-
  • HD 25: bruttó 58.000.-
  • HD 25 PLUS: bruttó 78.000.-

forintos áron lesz kapható és már rendelhetőek is!

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …

Vélemény, hozzászólás?