Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Allen and Heath / 3 új mini innoFader – ami kimaradt a NAMM-ról

3 új mini innoFader – ami kimaradt a NAMM-ról

NAMM 2017: Kicsi féderek, nagy ötlet

Eljött az évnek az az időszaka, amikor Elliot Marx az Audio Innovate-től leereszkedik a NAMM látogatói közé, magával hozva egy csomó jóságot az Innofader rajongói számára. A Mixars Galileo versenybe szálló féderválasztékát elnézve számíthatunk rá, hogy Elliot sem ült eddig ölbe tett kézzel. Szóval a 2017-es NAMM-on három új mini Innofadert készül bejelenteni: Plus, Plus-S, DJM.

Lássuk milyen újításokat ígérnek:

A legújabb technológia, melyet először az Innofader Pro2-nél mutattak be
Fejlesztett pontosság és sebesség (0.1mm átfedés +/- 0.05mm vágásipont pontossággal)
1msec vagy még kisebb késés
A mini Innofader Plus már Innojuster-rel is használható, így a vágásipont munka közben is pontosítható
Tartós vékony kábel és csatlakozó egyben
Egyszerűsített programozhatóság
Egyre több DJ eszközzel kompatibilis (például a Numark PT01-gyel)
Azoknak az eszközöknek, melyekbe már be van építve az Innofader, az Audio Innovate kifejlesztette az 1008 pontfelbontású mini Innofader Pro-t

Hogy mi várható még? Az Audio Innovate továbbra is azon dolgozik, hogy a legutolsó szenzortechnológia segítségével még egyszerűbbé tegye a beállításokat és így segítse a DJ-ket a lehető legtökéletesebb előadás megalkotásában!

Szóval tisztázzuk: A mini Innofader Plus tele adapterekkel, kábelekkel és potméterlemezekkel, mely maximális plug and play kompatibilitást kínál. A Plus-S az egyszerűsített változat, melyből hiányzik egy csomó adapter, ami a sima Plus-ban benne van és igényel némi forrasztást. A DJM pedig korábbi Pioneer keverőkhöz készült.

mini Innofader Plus

mini Innofader Plus-S

mini Innofader DJM

Összefoglalva az a technológia, ami eddig csak a nagyobb modellekben volt megtalálható, mostantól elérhető a miniben is. Nagyobb felbontás és pontosság, kisebb késés, illetve a külső Innojuster már az új mini Innofader-ekkel is használható. A Plug and Play lehetőség a Numark PT-01-gyel pedig már hónapokkal ezelőtt jól jött volna. Biztos vagyok benne, hogy a mostani mini Innofader tulajdonosok egy kicsit irigykednek, de ha a mostani féder, amivel dolgoznak, hibátlanul működik, nem igazán lesz szükségük váltásra. Ami viszont az újoncokat illeti, a mini Innofader világa számukra egy sokkal jobb hely lesz.

Eddig csak az amerikai árak jelentek meg:

Plus = $99.99
Plus-S = $89.99
DJM = $99.99

A termékek várhatóan kora tavasztól lesznek elérhetőek.

Forrás: DjWorx

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …

Vélemény, hozzászólás?