Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Virtual DJ újdonságok

Virtual DJ újdonságok

Általálaban, ha DJ szoftverről van szó, akkor nem a Virtual DJ az, ami az ember eszébe jut. Pedig ugyanúgy oda lehet sorolni őt is a többi professzionális társához, sőt! Van olyan terület, ahol kifejezetten előnyös pozíciót tud elfoglalni!

Ezt a most kiadásra került frissítési csomag is csak megerősti.

Lássuk csak, miket tartalmaz a mostani frissítés:
A VirtualDJ 2018-ban nagy hangsúlyt fektetett a video DJ-zésre. Most a felhasználó több bővített funkciót kap, testreszabhatja a játszandó videókat és a kész műsorokat. Dalcímek és soronkövetkező dal megjelenítése is lehetséges valamint, egyszerűbb és szélesebb körű közösségi hálózatos kezelhetőséget biztosít.

 

 

Ezentúl nem okoz senkinek nehézséget egy demo videó elkészítése a már felvett audió anyaghoz,
vagy akár egy olyan vizualizáció létrehozása ami megállná a helyét egy klubban is. Ebben hatalmas segítségére lesz a ShaderToy, ahol rengeteg vizuális effekthez férhet hozzá ingyenesen.

 

Nagyon hasznos újdonság tud lenni a céges rendezvényeket és esküvőket egyedül lebonyolító DJ-k számára az egyszerű DMX vezérlés, mert mostantól a VirtualDJ kompatibilis az OS2L protokollal (persze kell egy kompatibilis USB-s DMX vezérlő hozzá). Ezzel a lehetőséggel gyorsan programozható lesz a fényvezérlés vagy akár a füstgép használata is ami nagyobb élményt nyújt mindenkinek.

Érdemes megemlíteni a Reloop kifejezetten VirtualDj-re optimalzált  TOUCH névre hallgató kontrollerét amivel a zene mixelésen felül videók keverésére is kivállóan alkalmas.
A Reloop TOUCH kontrollerről bővebben ebben a cikkben lehet olvasni (itt).

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …