Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / iMASCHINE 2

iMASCHINE 2

Valahogy mindig kimaradt a Native Instruments zenekészítő alkalmazása mikor ilyen applikációkról írtunkPedig nagyon jó és egyszerű, ugyanakkor rengeteg kreativitásra ad lehetőséget.

Az iMASCHINE 2 a teljes funkcionalitású, iPad-en és iPhone-on használható alkalmazás, mellyel bárhol lehet zenét készíteni, vagy akár egy Dj szettet is színesebbé tenni. Az iMASCHINE 2-ben loop-olhatunk, szekveneszert használhatunk vagy akár billentyűkön kreálhatunk dallamokat, lehetőség van csoportonként effekteket állítani. Külső forrásból mikrofonnal is lehet felvételt készíteni, és természetesen Ableton Link-et is képes.

Az előző verzióhoz képest több változáson és frissítésen is átesett.

  •  iPad Pro-ra optimalizált
  • 3D Touch optimalizált
  • jobban kihasznált, átméretezett kezelőfelület
  • Az iMASCHINE 2 nagyobb pad-ekkel és billentyűzetel könnyebben használható

Alapból is jól használható csomagot ad a gyártó, amely több mint 300 MB készletet (19 projektet, 38 dobkészletet és több mint 750 hangmintát) tartalmaz.
Ezt a későbbiekben bővíthetjük kisebb csomagokkal valamint nagyobb ULTIMATE Collection-al.

A gyors és egyszerű munkamenetet nagyban segíti az Apple 3D Touch, amire az applikáció teljes egészében optimalizálva van.
Miután az alkotás azon szakaszába kerülünk mikor már nem elegendeő a mobil eszköz, akkor lehetőség van a projektünket exportálni, majd tovább dolgozni Maschine-ban laptopon vagy asztali gépen.

Mivel az applikációért a Native Instruments nem kér sokat, valamint a kiegészítő csomagok sem drágák, így érdemes letölteni az App Store-ból és megismerkedni vele.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …