Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Moog Model 15 szinti applikáció!

Moog Model 15 szinti applikáció!

MOD-SYS-15-01A Moog elkészítette az ikonikus, régi (vintage), 1974-es kiadású szintetizátorának, a Model 15 digitális mását, amit most egy az egyben tudunk használni iPad/iPhone/iPod Touch eszközökön.

Ez az applikáció teljes egészében úgy funkcionál, mint régen a fizikai valóságban létező Model 15. Ugyanúgy vannak rajta oszcillátorok, filterek és virtuális patch-kábelek is.

 

A Model 15-öt eredetileg a kompakt méretű stúdió eszközeként mutatta be 1974-ben a Moog. Aztán később újra gyártották 2015-ben, egy limitált mennyiség erejéig, amiket darabonként 10,000$-os áron értékesítettek.

A Model 15 app-nak az a célja, hogy terjedelmesebb és praktikusabban használható legyen, mint az eredeti fizikai mivoltában. A teljesség igénye nélkül a következőkkel tud többet:

  • MIDI integráció
  • Loop felvevő modul
  • Ping-pong delay effekt
  • Ableton link
  • 160 db. beépített Preset

Amúgy a Moog kifejezetten az Apple eszközök Metal grafikus gyorsítójára írta ezt az applikációt, hogy a lehető legélethűbben tudjuk vezérelni a virtuális eszközünket. A minimális “gépigénye” pedig az iPad Air és iPhone 5s belső hárdverétől kezdődik.

Az ára pedig: $29.99/£22.99 és letölthető itt az App Store-ból.

Forrás: www.factmag.com

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?