Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Soundcraft Mini Stagebox 32i és Mini Stagebox 16i – Új stagebox opciók!

Soundcraft Mini Stagebox 32i és Mini Stagebox 16i – Új stagebox opciók!

A Harman Professional csoportba tartozó Soundcraft a frankfurti Pro Light & Sound kiállításon állította ki először a népszerű Mini Stagebox-ok legújabb generációját, mely a Mini Stagebox 32i-t, és a Mini Stagebox 16i-t tartalmazza. A dobozokban található ki- és bemenetek egyaránt vezérelhetők Vi és Si szériás pultokról is, beleértve az Si Impact-ot is. Az új rack méretű stageboxok kizárólag jó minőségű komponenseket tartalmaznak, beleértve az új Studer mikrofon-előerősítőket, hogy mindig mindenhol kiváló hangzást biztosítsanak egy kényelmes és robusztus formátumban.

Ráadásul a Soundcraft ezzel egy időben kiadott egy új ingyenes firmware frissítést az Si Impact keverőpultokhoz, mely révén akár 80 csatorna is keverhetővé válik egyidejűleg stagebox-szal történő használat esetén. A frissítés jóvoltából az Si Impact felhasználók mostantól a stagebox bemeneteit egyidejűleg is használhatják a keverőpult beépített bemeneteivel. Második MADI kártya használatával pedig még egy további Mini Stagebox is csatlakoztatható a pulthoz és így a 80 keverhető csatornához. Ráadásul mostantól még komplexebb keverési funkciók is elérhetők, mint például opcionális Dante kártya használata és Dante protokoll fogadása routeren keresztül, és továbbítása a keverőpult vagy a stagebox kimeneteire, miközben mindezt USB-n keresztül rögzítjük akár 32 különálló sávban DAW-hoz csatlakoztatva.

„Az új Soundcraft Mini Stagebox 32i és 16i tökéletes választás élőzenei produkciókhoz, templomokba, zenekaroknak, klub tulajdonosoknak, és minden olyan vásárlónak, aki megfizethető távvezérelt megoldást keres Soundcraft keverőpultokhoz.” – mondta Scott Wood, a Harman Professional Mixing Solutions menedzsere. „Az új Mini Stagebox széria biztosítja mindazt a bemeneti kapacitást, sokoldalúságot és hangminőséget mely eddig csak a nagyobb méretű megoldásokra volt jellemző, és persze megfizethető formában. Az Si Impact új szoftverével kombinálva az Si széria még sokoldalúbb lesz, mint valaha.”

A Mini Stagebox i széria MADI szabványon keresztül kommunikál standard Cat5 kábelezésen keresztül, kiváltva így a drága és bonyolult analóg csoportkábelezést a színpad és a keverőállás között. Plug&play alapú, tehát semmiféle további hardveres konfigurációt nem igényel. A bemenetek dedikált XLR csatornák, 32 és 16 db. A 32-es box mostantól 12 db analóg XLR kijáratot, míg 16-os 8 db szintén analóg XLR kijáratot tartalmaz.

MSB-32i

• MADI protokoll RJ45/Cat5 kábelezéssel 100 méter távolságig
• 32 távvezerlésű mikrofonelőerősítő és A/D konverter
• 12 analóg vonal színtű XLR kijárat
• 3U magas rack-széles formaterv

MSB-16i

• MADI protokoll RJ45/Cat5 kábelezéssel 100 méter távolságig
• 16 távvezerlésű mikrofonelőerősítő és A/D konverter
• 8 analóg vonal színtű XLR kijárat
• 2U magas rack-széles formaterv

További részletek:
http://www.soundcraft.com/en-US/products/mini-stagebox-32i-16i

Forrás: www.bertaudio.hu

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?