Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Rane Hetven-kettő (Seventy-two) és Tizenkettő (Twelve) a Zaj Stúdióban (UPDATED)

Rane Hetven-kettő (Seventy-two) és Tizenkettő (Twelve) a Zaj Stúdióban (UPDATED)

UPDATE 2: A Seventy-Two MEGÉRKEZETT ÜZLETÜNKBE! Fotók lejjebb!

Update: Tegnap este óta hivatalosan elérhető a két eszköz, a streamet a bemutatóról megtaláljátok itt: Serato Facebook

A termékeket pedig itt tudjátok megrendelni:  Rane TwelveRane Seventy-two

A Rane-nek megint sikerült nagyot alkotni a lemezjátszós-Serato-s DJ-k számára. Két új eszközt jelentettek be a DJ Expo-n, amivel újra feladják a leckét a többi gyártónak.

Az első egy teljesen újragondolt Sixty-two, egy multifunkciós érintőkijelzővel a felső részen, mintha házasították volna a Pioneer DJM-S9-et a DJM-909-cel. Természetesen jóval többet kapunk, mintha összevarázsolnánk a 2 keverőt: hullámforma kijelzés, effektparaméterezés, dalválasztás/betöltés, egyedi beállítások. Teljesen új MAG-3 fader, természetesen ez is mágneses elven működik, keménysége állítható, amit csak egy jó szkreccs DJ kívánhat. 8 pad a különböző effektek, hot-cue-k, loop-ok vezérlésére és S9 stílusú effektkapcsolókkal is találkozhatunk a keverő közepén. Ez a keverő is két hangkártyával rendelkezik, tehát egyszerre két géppel csatlakozhatunk rá és azonnal kezdődhet a b2b battle, vagy ha csak váltják egymást a DJ-k, akkor sincs min aggódni, hogy hogyan oldják meg a problémamentes tranzienst.

A másik eszköz pedig egy motoros tányérral ellátott kontroller, ami a Numark V7-esét hívja ringbe. A Rane tervezői fogták és DJ szemmel újragondolták, hogy hogyan is lehetne kar és tű nélkül ugyanazt az érzést adni a pultba, mintha egy jó lemezjátszó lenne a kezünk alatt és még többet! Teljes 12″-os tányér, választható pitch range, 4 deck vezérlés, 8 cue pont, 5kg/cm forgatónyomaték, 33/45-ös fordulatszám, strip search, és természetesen a Seventy-two-n 2 dedikált port ezek meghajtására.

Előreláthatólag karácsonyra érkezhet hozzánk, sajnos hivatalos áraink még nincsenek, a kiskereskedelmi árak a következőképp alakulnak: SEVENTY-TWO: 622400 Forint TWELVE: 262080 Forint megközelítőleg.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?